אחרי מגע מיני, יש לי כאב בתוך ראש הפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/03/2017 | 13:05 | מאת: רון

שלום, לפני חודש וחצי קיבלתי מין אוראלי ללא קונדום, ושכבתי עם קונדום. לאחר ימים אחדים, הופיע לי פצע מוגלתי בתחתית הפין שכמעט נעלם בינתיים אך הכתם עדיין ישנו. אין ממצאים נוספים על הפין. כמו כן, התחיל לי כאב בתוך ראש הפין, מעין פצע פנימי. לקחתי 20 יום כדור בשם דיספטיל פורטה אך הכאב לא עבר. חשוב לציין שלפני תחילת הטיפול הכדורי, עשיתי את בדיקות השתן האלה (שיצאו תקינות!): שתן כללית ותרבית, Pcr, קלמידיה, Micoplasma , Ureaplasma, Trichomonas שאלותיי: 1. מה זה יכול להיות? סיבוך? 2. האם צריך גם בדיקות דם שונות? ולא רק בדיקות שתן שהיו תקינות? 3. מה ההמשך טיפול? בברכה ותודה מראש.

מציע שתפנה לרופא המיומן בתחום. זאת לא שאלה לאינטרנט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה