כלמידיה בדיקת שתן PCR מידית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/02/2017 | 13:19 | מאת: שירה

קראתי באינטרנט כי בדיקת שתן PCR לאיתור כלמידיה צריכה להעשות בחצי שעה הראשונה מרגע הינתן השתן . זה לא יכול לקרות במעבדות של קופות החולים שכידוע מאד מסורבלות ולא מקומיות . האם זה נכון ? אם כן , כמה אפשר לסמוך על בדיקה כזאת שנעשתה זמן רב אחרי מתן השתן ? האם יש מעבדות מיקרוביולוגיות פרטיות בצפון שאפשר לתת בהן שתן והוא יבדק מיידית ? והיכן ? מעבדה שמוכנה לבדוק רק את עניין הכלמידיה . שאר הבדיקות יצאו תקינות. וכן שהרבה פעמים גם אחרי טיפול אנטיביוטי הכלמידיה לא נעלמת .. אז מה הועלנו ? אודה על תשובותיכם . שירה .

קראתי באינטרנט כי בדיקת שתן PCR לאיתור כלמידיה צריכה להעשות בחצי שעה הראשונה מרגע הינתן השתן .= זה לא תנאי הכרחי כמה אפשר לסמוך על בדיקה כזאת שנעשתה זמן רב אחרי מתן השתן ?= לגמרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה