עוד שאלה...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/10/2006 | 15:44 | מאת: PPP

כמו שאמרתי עשיתי בדיקת PCR ויצאתי חיובי לא מופיעים נגעים אני חש כמו מצורע לא מקיים קשרים חדשים עם נשים ואני סובל מדכאון חמור שבעקבותיו אני חי על כדורים וטיפול פסיכולוגי....אני קורא כאן שהגוף מחסל את הנגיפים אך מצד שני יש אנשים שהנגיף יושב אצלהם שנים איך מתיישבת הסתירה הזו???? אני מרגיש שהכל אבוד ואני מיואש לגמרי אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם זה.......אתה כותב שהנגיפים נעלמים אחרי כ3 חודשים ברורב המקומות כותבים שזה קורה ב90 אחוז מהמקרים אחרי כשנתיים.....אני מאוד מאוד מאוד מודאג מקווה שתוכל להרגיע אותי להתראות........

שלום, הנה כמה טיפים לשיפור מערכת החיסון על מנת שזו תסלק את הנגיפים ככל המהר: רוגע נפשי: מצב רוח טוב: אכילת אומגה 3 בדגים עמוקים כמו סול, סלמון, קוד, הליבוט אובזרעי פשתן, או בכמוסות: להימנע מעישון:שינה של 7-8 שעות בלילה: הפגת מתחים: שיאצו ועוד ועוד. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה