תמיכה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/09/2014 | 11:54 | מאת: דנה

היי בנות, ושאפו על הפורום. שמי דנה, בת 39. בהריון שבוע חמישי פלוס 1. לפני שלושה חודשים הייתי בהריון (ניסינו טבעי, פעם ראשונה נקלט) ואז נפל טבעי בשבוע 7. לאחר מכן, ביקשתי מהרופאה הורמונים והיא נתנה מעט גונל אפ וזה נקלט שוב ישר בהזרעה. עוד שבועיים יש לי אולטרה סאונד לדופק. אני כמעט ללא תופעות לוואי בהריון הזה, לעומת הקודם שהיה רווי בתופעות. זה מעט מלחיץ אותי (ממש מלבד מעט רגישות בחזה שלי, שנותר רך הכל אותו הדבר, לא כאבי מחזור, לא כהות בפטמות כמה שהיה קודם)... החל מאתמול נתקפתי בהלה קטנה, בגלל ההפלה הספונטנית הראשונה שחווינו, אני טיפוס אופטימי מטבעי, תמיד הייתי, אבל פתאום מוצאת עצמי מגגלת באתרים באנגלית ונחרדת לדעת על סיכויים להפלה בגילאים קרובים ל-40 (מה גם שבן זוגי בן 46 זה גם מוסיף). אני יודעת שזה יוביל לכלום המחשבות האלו אבל בכל זאת הן מדיי פעם מתגנבות. מישהי היתה בסיטואציה דומה?

19/10/2014 | 22:08 | מאת: מטופל"שית

מה שאת מתארת הוא טבעי לחלוטין. לצערי עברתי הפלה של תאומים בשבוע 13 ולכן כשהתבשרתי על ההריון שאחריו היה מאד קשה לי להתחבר. פחדתי להתאכזב שוב... זה לא נגמר עד שזה נגמר :) וגם אז מתחילות דאגות אחרות. תנסי לעבוד על עצמך, לחזק את האמונה, להבין שיש דברים שהם בשליטתך ויש שלא... ופשוט לקחת נשימה עמוקה ולעבור יום ביומו. מחזיקה לך אצבעות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה