מי מכירה מומחה לגיל 43

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/01/2014 | 02:29 | מאת: רינת

היי לכולן, האם מישהי מכירה מומחה עם קבלות שהשיג הריונות ללא תרומת ביצית בגיל 43?? אשמח לקבל שמות. תודה!!!

07/01/2014 | 12:41 | מאת: קרן

היי רינת, מאחלת לך הצלחה גדולה בדרכך. מדיניות הפורום היא לא להמליץ על רופאים ספציפיים, אבל בגדול אציין את השמות המוכרים בתחום הזה (שאני מניחה שמוכרים גם לך): פרופ' משיח, פרופ' זיידמן ופרופ' בר-חווה, שנחשב אולי למומחה מספר אחת להצלחות עם רזרבה שחלתית נמוכה (שזאת בדרך כלל הבעיה של גיל מבוגר). בגדול אני לא בטוחה עד כמה יש להם שיטות אחרות מאשר לרופאים אחרים (למרות שבר-חווה כנראה "מפציץ" גם בטיפולים תומכים שקצת פחות מקובלים על רוב הרופאים, כמו תוספי מזון למיניהם), אבל הם פשוט מוכנים להתאמץ יותר ולא להתייאש בקלות גם במקרים סבוכים של רזרבה נמוכה, שבהם רוב הרופאים כבר ירימו ידיים וימליצו מהר יותר על תרומת ביצית. מצד שני, אם הרופאים האלה משדרים ייאוש מהמצב כדאי כנראה לקבל את דעתם, עם כל הכאב שבדבר. חשוב לזכור שהגיל הוא הפרמטר הכי דרמטי בפריון האשה, אבל יש עוד נתונים ולא כל הנשים בנות ה-43 זהות. בהחלט חשוב למצוא רופא שמוכן לפחות להכיר בכך ולהתחיל בבדיקות/טיפולים, ולא כזה שירים ידיים אוטומטית רק בגלל שורת הגיל. האם ניסית כבר טיפולים? שיהיה המון בהצלחה

07/01/2014 | 17:45 | מאת: בלינקי

קרן היי, גם הרופא שלי אגב (שהוא לא אחד מהשלישייה שציינת אלא מקופת חולים בעיר מגוריי..גם רופא נשים מחוזי) המליץ לי לקחת תוספי מזון למיניהם שאני לוקחת כבר תקופה די ארוכה...סתם לידע כללי שיש עוד כמה רופאים עם "ראש פתוח" שמוכנים להתאמץ למענינו, המבוגרות יחסית...:-)

07/01/2014 | 23:19 | מאת: רינת

תודה על האינפורמציה- אני מחפשת רופא עם אנרגיות חיוביות שלא משרה על החולה את הלחץ שלו מאי הצלחה. בעבר עשיתי רק טיפולי הקפאת ביציות ועכשיו אני רוצה לעשות טיפולי הפריה חוץ גופית- בדיקותי ההורמונליות תקינות ומרמזות על יכולת כזאת וכמו שאמרתי- מחפשת רופא שיש לו הצלחות בתחום

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה