היי בנות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/06/2013 | 12:20 | מאת: מטופל"שית

מצטערת שקצת נעלמתי...עוברים עלי כמה שבועות קשים :( מאז הגילוי של שלישייה אנחנו בסבב יועצים ורופאים כדי לנסות להבין מה הכי נכון ומה עושים. מיותר לציין שכל זה מוציא את חווית ההריון והשמחה. אז אחרי הרבה התלבטויות החלטנו ללכת על דילול עוברים כבר בשבוע 8 כדי לדעת מה קורה עם ההריון הזה כמה שיותר מהר. אז ביום שישי הקרוב נלך לתהליך - כמה אירוני שמחר יש לי יום הולדת וזו החגיגה שמחכה לי :( אני עדין בהתלבטות מאד גדולה אם לדלל ל-2 או ל-1 אין לי מושג מה הכי נכון עבורינו.... לא קל לי בכלל.

19/06/2013 | 12:32 | מאת: נורית

היי מטופלשת, אכן לא קל בכלל. כבר צריך להחליט? שהשם יהיה בעזרך! מבינה לליבך את הקושי הרב שאת חווה. לה הבנתי למה צריך לדלל שניים? תאומים זה גם הריון בסיכון גבוה אבל הוא מאוד נפוץ ולא בלתי אפשרי כמו בשלישייה.

19/06/2013 | 12:33 | מאת: שיר

מסכימה שקשה מאוד ההריון והגידול בשנים הראשונות, אבל גם ברגעי הקושי- לא ניתן לתאר במילים את רגעי השמחה האדירה של החזרה הביתה עם המתנה הכפולה, וחווית הגידול - אושר ברמות על. והיום שתאומותי בנות 12-אני חווה רק יתרונות, נחת ושמחה. לא נראה לי שהריון של תאומים הוא עם סיכונים במיוחד גבוהים, ואם את מתכננת ילד שלישי, ודאי שחבל לוותר. (בפעם אחת, את חוסכת טיפולים, הריון ולידה נוספים, שווה, לא?? :))

19/06/2013 | 14:58 | מאת: קרן

מתפללת בשבילך שהכל יעבור בשלום! וכשיהיה לך כוח, נשמח לשמוע עדכונים. נורית ושיר: היריונות תאומים הם תמיד היריונות בסיכון, ונדמה לי שהיריון תאומים שעבר דילול משלישיה הוא היריון בסיכון מיוחד, אבל אני רחוקה מלהיות רופאה. לכן כל מה שאני יכולה לייעץ למטופל"שית (ולבעלה) זה לקבל את הייעוץ הרפואי הכי טוב שאפשר, וללכת עם עצות הרופאים (ועם הלב, כמובן). ובינתיים, ולמרות הקושי הגדול: מזל טוב ליום ההולדת!!! 34?

24/06/2013 | 14:28 | מאת: נועה

כולי תקווה שהכל עבר בשלום. מחכה לשמוע מה בסוף החלטתם. מה שלומך. איך את עוברת את זה. ויומולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהכל יסתיים בשלום ושההריון יהפוך לתקין, רגיל, משעמם ויסתיים במועדו בידיים מלאות! נשיקות ומחכות לך פה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה