אי שקט תמידי

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

11/08/2013 | 14:22 | מאת: סתיו

יש לי פעוט כבן חודש וחצי עד גיל שבועיים היה נינוח ישן הרבה במשך היום ופתאום נהפך להיות תינוק לא שקט כול היום בתנועה בועט זז המון תינוק רדום שברגע שמניחים בעריסה זז וקם לכן ישן רק על הוריו כי זו הדרך היחידה שישן בוכה המון גם אחרי האוכל כולם אומרים שמדובר בגזים אך קראתי קצת וכנראה שמדובר בטונוס שרירים גבוה נרגע על כדור פיזיו ובערסול וכול זה תוך כדי תנועה ברגע שנחים עוצרים הוא שוב לא נינוח בוכה ואם ישן קם משינה בנוסף בוכה בנסיעות האם יש פתרון לדבר שיקל על הקטן?? למי פונים?

שלום סתיו, תודה על הפניה. ממליצה 1. לשלול בעיה רפואית. 2. משנשללה בעיה רפואית - לקבוע פגישה עם מורה מומסך בשיטת פלדנקרייז בעל נסיון עשיר בעבודה עם תינוקות והוריהם. בהצלחה אילה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות