פריצות דיסק חוזרות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

13/11/2011 | 09:10 | מאת: בני

שלום, היה לי ניתוח בגב לפני 10 שנים בחוליות L4-L5 ומאז תיפקדתי כרגיל. בשנה האחרונה אני עובר כבר 3 פעמים התקפים של פריצות דיסק וזה כואב, מתיש ומייאש. כל התקפה משאירה אותי בבית חודשיים והנזק הכלכלי עצום. התחלתי לקרוא הרבה חומר והבנתי שכדי לשמור כמה שאפשר על מצב תקין צריך להמנע מביומכניקה שגויה ולשמור על יציבה נכונה וביצוע תרגילי גב ובטן. השאלה שלי - האם פלדנקרייז יכול לעזור ואם כן, איפה אני יכול להתאמן עם מישהי/ מישהו מוסמך ואחראי ברמת-גן. ניתן לחזור גם למייל שהשארתי. תודה, בני

שלום לך בני ותודה שפנית עם השאלה. אני מה"משוכנעים" לכן קל לי להסביר למתעניינים כי החיים הם רצף של תנועות. ככל שנדע לנוע באופן מאורגן יותר יהיו חיינו קלים יותר ובוודאי יפחתו הכאבים. לא ניתן כאן להמליץ על מורה מסויים. כי יש חשיבות רבה להתאמה ולקשר שלך אל המורה. לחיפוש מורה מוסמך - גלוש לאתר המורים המוסמכים למדור חיפוש מורים. http://www.feldenkrais-israel.org/user.php?op=search בהצלחה

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות