התפתחות הילד

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

29/01/2011 | 22:15 | מאת: איריס

בס"ד שלום רב, ביתי בת ה 8.5 חודשים , סובלת מנוזלים באוזניים שהתגלו לאחר בדיקת שמיעה ובדיקת BERA , כמו כן יש לה עיכוב התפתחותי ... היא אינה מתהפכת עוד , רוב היום ישנה, מחזיקה צעצוע לזמן קצר מאד, לא אוהבת לשכב על הבטן וגם לא מחזיקה ראש כשהיא נמצאת על הבטן ... רציתי לקבל ממכן המלצה על דרך פעולה..... היא מטופלת בפיזיותרפיה וכן בדיקור סיני .... בברכה ההורים

שלום לך איריס, אני מבינה שהילדה מטופלת בפיזיותרפיה ובדיקור. אילו תרגילים נותנים לכם שם? האם אתם מתרגלים גם בבית? מה מהתרגילים הללו "עובד" בשבילכם ובשביל הילדה? האם לדברי הרופא המטפל יש בעיה בשמיעה?

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות