בעיית עיכול

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

29/05/2009 | 11:30 | מאת: שוש ליברמן

שלום, תינוק בן 5 חודשים, הסובל מיום היוולדו מפליטות רבות ומשמעותיות.ניזון בעיקר מחלב אם עם תוספות של מטרנה. במה השיטה יכולה להועיל ואם בכלל???. תודה מראש.

שלום שוש, תודה על פנייתך, חסר מידע - האם פולט בכל מצב? בשכיבה על הגב, על הבטן, על הצד? האם פולט אחרי כל ארוחה? כמה CC אוכל בכל ארוחה? כמה זמן נמשכת ההנקה / האכלה? האם נבדקה ונשללה רגישות לחלב? האם נבדקה ונשללה תופעת ריפלוקס? האם האם קיבלה הדרכה בהנקה נכונה - כך שלא יבלע יותר מידי אויר במהלך ההנקה? האם הפטמה (של המטרנה) מתאימה ליכולת? כפי שאת מבינה - על מנת שאפשר יהיה להתחיל לענות ולהציע פתרונות בשיטת שלהב (או פלדנקרייז) יש צורך במידע נוסף. אשמח להמשיך את ה"שיחה" איתך :-) בברכה, אילה טייכמן

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות