תינוקת שמורטת את השערות

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

17/06/2007 | 21:20 | מאת: דניאלה

שלום, הבת שלנו בת 10 חודשים ויש לה כנראה הפרעת שינה. היא לא ישנה מעולם לילה שלם והיא מתעוררת בין 3 ל-6 ויותר פעמים בלילה. ניסינו את כל השיטות ללא הצלחה וכרגע אנחנו פשוט מנסים להרדים אותה בידיים או בכל דרך שהיא מתוך ייאוש מוחלט. לאחרונה היא החלה למרוט לעצמה את השיערות לפני השינה וגם במשך הלילה כאשר היא בידיים שלנו ואנחנו מנסים להרדימה שוב. היא ממש מושכת וקורעת לעצמה את השיער והמצב מתסכל אותנו מאד. אנחנו לא יודעים לאן לפנות עם הבעייה שלנו. אולי תוכלי לעזור. תודה.

18/06/2007 | 14:48 | מאת: אודליה קירשנבאום

דניאלה שלום. לצערי אני יכולה רק להזדהות עם מה שאת מתארת בידיעה שזה ממש ממש לא קל. הטכניקה המדוברת בנושא הפרעות שינה מתאימה לאנשים המסוגלים ללמוד אותה על מנת לטפל בעצמם, כלומר לאנשים מגיל 7 בערך. בכל זאת אחזור לנושא שלך - הנושא מחייב התייחסות ובדיקה, האם ישנה סיבה בריאותית או התפתחותית שמפריעה לביתך. אני הייתי מתחילה בבדיקה מעמיקה של הרופא, אולי נעזרת ברפואה המשלימה. הומאופתיה עובדת טוב מאוד עם תינוקות בתנאי שהמטפל בקיא בתחום. במקביל, מבלי לוותר על הבדיקה הרפואית ניתן לבדוק אם מבחינה התפתחותית ההתפתחות תקינה. בתחום זה מורה לשיטת פלדנקרייז- שלהב (שעובד עם תינוקות) יוכל לסייע לך. מקווה שתהליך הבדיקה והטיפול יהיה פורה, ושתחזרו לשינה טובה ושקטה. אודליה.

18/06/2007 | 21:53 | מאת: אסף גופרים

הי דניאלה, ישנו ספר בשם "לישון כמו תינוק" של ד"ר שדה. אותו ד"ר שדה הנו מנהל מחקרים ומחלקה בנושא שינת תינוקות. מאנשים שהיו אצלו עם התינוקות שלהם קיבלתי רושם שמדובר באישיות מקצועית עם יכולות לעזור בנושא. בהצלחה, אסף גופרים

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות