הזמנה להכיר ולהתנסות בשיטה

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

16/03/2007 | 13:18 | מאת: אודליה קירשנבאום

בסוף השבוע הבא 23-24 למרס יערך הפנינג בתים פתוחים בתל מונד (היישוב בו אני גרה). אני אפתח את בייתי ואציג את עבודתי בשיטת פלדנקרייז. שיעורי פתוחים יתקיימו ביום שישי ב- 15:00 ובשבת ב- 11:00 וב- 16:00- ללא תשלום. טיפולים אישיים בתשלום סימלי (ליומיים אלה בלבד) רצוי לתאם מראש. למגיעים מרחוק שיהיו מעוניינים להמשיך להשתתף בשיעורים אוכל לסייע במציאת מורה. בנוסף - בבייתי יתארחו אומניות שימכרו מתוצרתן. למעוניינים- במתנ"ס במרכז הישוב יחולקו מפות עם סימון הבתים המשתתפים. פרטים נוספים באתר: http://www.tel-mond.org.il/Index.asp?CategoryID=122 אשמח לראותכם. סוף שבוע נעים ושמח. אודליה.

31/03/2007 | 19:41 | מאת: אודליה קירשנבאום

שלום למתעניינים בשיטת פלדנקרייז. ברצוני לשתף בחוויות מסוף השבוע שעבר במסגרתו הועברו שיעורי הדגמה בשיטת פלדנקרייז. במסגרת האירוע הגיעו לשיעורי ההדגמה הרבה אנשים שלא חשבו כי שיטת פלדנקרייז מתאימה להם, או יכולה לסייע להם, ויותר מכך - לא חשבו שבעיות "קטנות" שהפכו לחלק משגרת החיים יכולות לקבל התייחסות וטיפול. הקהל שהגיע היה מגוון, מגיל 17 ועד 70 (פחות או יותר). ההגדמה הפתיעה במיוחד את הצעירים שגילו דרך הקשבה לגוף באופן שהגוף לא זכה לה מעולם. וההפתעה הגדולה הייתה שדרך ההקשבה ניתן להשיג שיפור די מהר. הבעיות אצל הצעירים, כולל הנוער, נובעות לרוב מעומס גופני ביומיום, עבודה שמאלצת תנוחה מסויימת להרבה שעות, ישיבה מול מחשב, עמידה ממושכת, ופעילות גופנית מעמיסה כמו ספורט אתגרי שמבוצעת ללא כל מודעות לאיך כדאי לפעול כך שניתן יהיה להנות מהפעילות וגם לשמור על הגוף ולמנוע פציעות. בקיצור - סיימתי את סוף השבוע עייפה, אך בתחושת סיפוק גדולה, אם עוד אנשים ימצאו שיפור באיכות חייהם בזכות שיטת פלדנקרייז אז עשיתי את שלי. חג אביב שמח. אודליה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות