תסמונת קדם ויסתית אצל נערה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/09/2016 | 09:40 | מאת: יעל

ילדה בת 17 סובלת מכאבי בטן ומצבי רוח במחזור. רופאת נשים הציעה גלולות MINESSE. למיטב ידיעתי לגלולות יש תופעות לוואי כמו פיגמנטציה, השמנה ואולי גם אחרות. אני מעוניינת בפתרונות אחרים, פחות קיצוניים. האם נכון שויטמין B6, B12, מגנזיום, אבץ וחומצת אומגה 6 יכולים לסייע? האם יש מוצר מומלץ המכיל תערובת שיכולה לסייע? האם יש מרפאה המתמחה בתסמונת קדם ויסתית בנערות ומציעה גישות טיפול מדיסציפלינות שונות ולא רק גלולות? למי כדאי לפנות? תודה!

שלום יעל, לתסמונת הקדם-ויסתית יש אין-ספור טיפולים קונבנציונליים ואלטרנטיביים. את יודעת מה זה אומר? שאין פתרון ממשי. מאכזב אבל נכון. גלולות הן אחד הפתרונות אולם לא באופן גורף. הצלחות נאות היו דווקא לתרופות דוגמת הפרוזאק. אם אינך מעונינת בגלולות, אני מציע שתפני שוב לרופא שהמליץ על גלולות ולהתיעץ איתו בעניין זה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם