עזרה בבקשה ותוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/05/2016 | 02:48 | מאת: לורן

שלום דוקטור , אני חייבת את עזרתך בבקשה אני מעל חצי שנה סובלת מבעיות שונות בוגניה , מטופלת בהמון תרופות אני סובלת מגרד , אורם , שריפה במתן שתן , אי נוחות מטורפת ביחסי מין כמה פעמים חשבו שיש לי פטריה נתנו לי סוגים שונים של נרות אגיסטן , משחות ( דרמהקובמין ועוד כמה שאני לא זוכרת ) וגם כדורים שונים, אחרי הטיפולים השונים זה עבר ואז חזר לי תוך פחות מ3 שבועות- חודש רק החודש עשו לי בדיקת תרבית + בדיקת שתן ואלו התוצאות: order comment REMARKS(MICRO VULVA מקום לקיחה REMARKS(MICRO Gram stain direct - תמונה תואמת ל BV בבדיקה השנייה של כל סוגי המחלות מין הכול יצא NOT DETECETD רק - UREA.PARVUM-PCR - detected הערה : נשאים בבריאים AMSALPAERU לאחר הבדיקות האלה הרופא נתן לי - 5 נרות - FLAGYL VAGINAL 500MG TAB ואנטיביוטקיה DOXYLIN וגם כדור אחד של FLUCONAZOLE TEVA<><>150MG CAP לקחת ביום החמישי של הטיפול. אני כבר סיימתי את הנרות ביום חמישי ונשאר לי 3 כדורים של אנטיביוקיה עדיין סובלת מגרד מטורף.. אני גם לא הצלחתי להבין מה הבעיה ומה עליי לעשות עכשיו למה הטיפול לא עוזר?

שלום לורן, את נשמעת סובלת באמת... הביטי, לא ניתן להציע טיפולים ללא בדיקתך. אין גם שום מידע עלייך ועל בריאותך הכללית. עם זאת לאור המגוון הגדול של הטיפולים שקיבלת ללא שיפור, אני ממליץ על ביצוע בדיקת וולבוסקופיה - הסתכלות על דפנות הנרתיק עם "משקפת" הגדלה על מנת לראות טוב יותר מה מתרחש. זוהי בדיקה שאנו מבצעים באופן שגרתי. אם תהיי מעונינת ניתן לתאם פגישה 077-5717230/236 לד"ר רם איתן. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם