דימום עם גלולות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

04/06/2015 | 23:37 | מאת: נוי

שלום,מגיל 13 בערך אני מטופלת בגלולות לצורך הפחתת דימום המחזור כרגע בת 21 נשואה ללא אמצעי מניעה כיוון שאני מדממת עם הגלולות דימומים קטנים אומנם אבל בלתי אפשרי ליטול מבחינת טהרת המשפחה..את הטיפול קיבלתי בגלל אנמיה קשה שנוצרה מדימומים קשים במחזור,ניסיתי מעל 10 סוגי גלולות הרופא נשים בטענה שיש נשים שזה פשוט לא מתאים להן,השאלה היא כזאת האם זה נכון האם לנסות לקבל חוות דעת שניה האם יש עוד פתרונות?כרגע אני כן מנסה להיכנס להריון אבל איך מונעים בהמשך לאחר לידה בלי שום קשר אני עדיין מדממת כמויות כל חודש ההמוגלובין עדיין נמוך אני מטופלת בעירויי ברזל אבל זה יורד חזרה לאחר תקופה.

שלום נוי, דימומים משמעותיים כמו שאת מתארת שאפילו מצריכים עירוי ברזל הם די חריגים במצב "נורמלי". בהעדר ממצא אחר, לדעתי יש מקום להעמיק את רמת הבירור ואפילו לשקול היסטרוסקופיה (הסתכלות לתוך חלל הרחם באמצעות מכשיר אופטי) לשלילת ממצא תוך-רחמי שאינו מזוהה באולטראסאונד. אני מתקשה להשלים עם הליכה סחור-סחור במשך זמן רב וזוהי הגישה גם ב"איה מדיקל". לקביעת פגישה 0775717230. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם