רירית עבה עם דימום ואבן בכליה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/11/2018 | 22:41 | מאת: חנה

אני בת 54 יש לי אבן בכליה גודל 0.7 סובלת מדימומים קלים הפנו אותי לרופאת נשים בדיקת פאפ ופיפל תקין הרירית עבה 12 ס"מ מכיוון שהאולטרסאונד לא היה ברור התכנאית רשמה שיתכן שהרחם שרירני או יש פוליפ נשלחתי לפרוסקופיה אבחנתית הרופא אמרה לי שיתכן אני צריכה לכרות את הרחם אני השבוע יעשה פרוסקופיה האם יש טיפול אחר חוץ מכריתת הרחם? תודה רבה

25/11/2018 | 22:45 | מאת: חנה

הרופא עוד לא עשתה לי פרוסקופיה פשוט רופאת נשים החליטה שצריך לכרות את הרחם רופא משפחה טוען שהדימום מהאבן שנמצאת בכליה מה עלי לעשות

שלום רב, אני מניח כמעט בודאות שנשלחת לבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית ולא לפרוסקופיה. ההחלטה על כריתת רחם היא מוקדמת מדי לפני ביצוע ההיסטרוסקופיה. עדכני אותי בתוצאות הבדיקה ואוכל ליעץ לך הלאה. רפואה שלמה.

שלום רב, ראי את תשובתי על שאלתך השניה.

26/11/2018 | 12:53 | מאת: חנה

שלום לך בהמשך לשאלתי מאתמול עשיתי היום הסטרוסקופיה אבחנתית התוצאות הם תעלת צוואר תקין חלל רחם לא תקין פוליפ רירית רחם תקין אטרופית נצפה פוליפ בקוטר 25 מ"מ לערך היוצא מן הקיר השמאלי בעל מראה חלק ושפיר הרירית אטרופית ועשירה בכלי דם מורחבים נראו פתחי החצוצרות ממליצה על ניתוח הסטרוסקופיה האם חייבים לעשות ניתוח או יש טיפול אחר ללא ניתוח אני עם כדורי אספרין וכדורים של סכרת אודה לך על התשובה תודה רבה

26/11/2018 | 13:37 | מאת: חנה

מדוע אינני רואה את תשובתך קיבלתי הודעה שיש לי תשובה ואינני רואה האם יש כדור הרגעה אחר מנורופן קוויק מכיוון שיש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה לאחר הבדיקה

מנהלי פורום האשה והרחם