רירית מעובה ודימום....

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/08/2018 | 16:49 | מאת: מורן

שלום רב , אני בחורה בת 28 בתולה , בתקופה האחרונה אני מדממת ,דימום מסיבי שלא מפסיק עם קרישי דם(סליחה על התיאור המפורט) וזה מאוד הטריד אותי . קיבלתי כדור להפסיק את הדימום אבל רק כשנטלתי אותו הדימום הפסיק , כשלא נטלתי את הכדור הדימום המשיך . אחרי שני אולטרסאונד בטן הבנתי שיש לי רירית מעובה . ואני מרגישה חוסר אונים כי יכול להיות שיש לי בעיות הורמונליות עקב השמנת יתר. אבל ממה זה יכול לנבוע ? האם זה מסוכן ? האם זה יכול לפגוע לי ברחם בעתיד? או להיכנס להריון ? ומה אופן טיפול לזה ? אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש .

שלום מורן, את מתייסרת בחששות עתידיים במקום בבעייה הנוכחית. אם הרירית עדיין מעובה לאחר הטיפולים שאת מקבלת צריך לבצע אחת משתי הבדיקות: 1. בדיקת ״פיפל״ לדגימת רירית הרחם ושליחתה לבדיקה. 2. היסטרוסקופיה - החדרת סיב אופטי דק לחלל הרחם להערכת תקינות החלל. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם