חולשה אחרי סקס

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

19/12/2016 | 12:26 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל בריא לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים.לעיתים גם חוסר מצב רוח ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשמח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לאחר הוצאת לזרע. תודה אליהו

הי אלי, תודה על פנייתך לפורום "טיפול בשיטת אייפק". ראשית לכל הבהרה- אינני ד"ר /רופא,ואכן התואר הוא- "מומחה בטיפול בשיטת אייפק/ מטפל אייפק מומחה". לפני שאתייחס לכך מהיבטים אחרים, לא ברור לי כל כך משאלתך האם פנית בעבר (במהלך 20 השנה בהן אתה סובל מכך)לרופא / מומחה בתחום, להתייעצות / בדיקות וכיוב'?אם לא- אז ראשית יש לפנות לרופא המשפחה שייטיב להפנותך למומחה המתאים.ישנן מרפאות המתמחות בטיפול/ייעוץ מיני,וכד'. ככל שעשית כן, ולא קיבלת תשובה / מענה / מרפא משום שנאמר לך שהכל בסדר מבחינה בריאותית ושלרפואה הקונבנציונאלית אין מענה לכך, אוכל להמליץ לך לפנות למטפל/ת אייפק מוסמך/כת (בהתאם להעדפתך), באיזור מגוריך ולעבור איבחון יסודי בשיטה, שבסיומו יוכל המטפל להעריך את המצב / את הסיבות, לכך ובהמשך, כמובן גם לטפל בזאת. תוכל למצא רשימת מטפלים,למשל באתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל". אני סבור שאין מקום להערכותי ו/או ניחשי לסיבות / לגורמים למצבך כפי שתיארת בפנייתך, שכן רק איבחון מסודר ויסודי- נכון, גם במקרה הזה. אני מאחל לך בריאות מצויינת והמשך יום נפלא אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

19/12/2016 | 17:48 | מאת: אלי

היי תודה רבה לתשובתך. עד היום לא קיבלתי תשובות כי כל הערכים של הבדיקות בסדר. רציתי לדעת איך שיטת אייפק יכולה לעזור. תודה

הי אלי, מתנצל על השיהוי במתן תשובתי. התשובה לשאלתך באופן ראוי ,רציני, יסודי, מקיף ומקצועי, תוכל להינתן לך על ידי מטפל אייפק מוסמך ובעל וותק אך לאחר עריכת איבחון כאמור, אשר בהתאם לתוצאותיו, יוכל לעשות זאת. האפשרויות לעזור לך- הן רבות ותלויות בתוצאות האיבחון, כאמור. אני סבור ששיטת אייפק מתאימה לטיפול באשר תיארת ופירטת. לשם כך תוכל למצא מטפל , כנ"ל, באיזור מגוריך מתוך רשימת המטפלים באתר "עמותת מטפלי אייפק בישראל" / "אייפק ישראל". אני מאחל לך כל טוב ובריאות מצויינת. שבוע נפלא אבישי מגל מומחה בטיפול אייפק

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק