טיפול אייפק בנושא גופנפש

דיון מתוך פורום  טיפול בשיטת אייפק

14/04/2018 | 16:52 | מאת: איריס

אני מרגישה חולשה בגוף לחץ נפשי מגרנות רציתי לשאול מה עושים במקרה כזה? במה זה עוזר? אשמח עם תוכל לתת לי טיפ קטן כדי שארגיש טיפה יותר טוב מבחינת חיזוק הגוף והלחץ כמובן עם אתה מסכים ואולי אני יכולה לקרוא על זה באינטרנט עם אתה יכול להפנות אותי למאמרים באינטרנט בנושא זה? אני ממש מודה לך זה מאוד חשוב לי חג עצמאות שמח

שלום לך איריס, אני מודה לך על פנייתך לפורום "טיפול בשיטת איפק". ראשית לכל- בהקשר לשאלתך "מה עושים במקרה כזה"? ובכן התשובה פשוטה מאד וחד משמעית: ניגשים לרופא/ת המשפחה לבדיקה ובירור רפואי. לפני כל דבר אחר- יש לשלול בעיות רפואיות ו/או לטפל בכך בהתאם. הגורמים לסימפטומים שתיארת- יכולים להיות רבים ושונים ורק רופא יכול לאבחן ולטפל בכך. ללא כל קשר עם זה,בתשובה לשאלותייך לגבי מציאת חומר על שיטת אייפק, ובכן תוכלי למצא חומר רב ברשת. לשם כך תוכלי להקליד שיטת איפק או כל צירוף דומה ותמצאי הסברים ומאמרים כאוות נפשך. מנסיונינו, טיפול בשיטת אייפק בהחלט יכול להקל ולעזור במצבים דומים לאלה שתיארת. ככל שתרגישי שאת מעונינת באינפורמציה נוספת / במציאת מטפל באזור מגורייך תוכלי להיכנס לאתר "עמותת מטפלי איפק בישראל" או "איפק ישראל" וכיוב' ושם תוכלי למצא רשימות מטפלים. כמו כן אני עומד לרשותך בכל שתיראי לנכון ולעזר. אני מאחל לך בריאות מצוינת וכל טוב. חג עצמאות שמח גם לך. אבישי מגל מומחה בטיפול איפק.

מנהל פורום טיפול בשיטת אייפק