מין אוראלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/01/2007 | 01:28 | מאת: איציק

אם אישה שמעניקה לגבר מין אוראלי ללא הגנה, יש סכנה שהגבר יידבק במחלה כלשהי? אשמח לפירוט. תודה.

24/01/2007 | 06:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום איציק, סיכויי ההידבקות בסיטואציה שאתה מתאר הם אפסיים. כדי להידבק באיידס חייב להיות מגע של דם בזרע, או דם בדם. אמנם מקובל לדבר על "נוזלי הגוף", אך ריכוז הנגיף ברוק נמוך מאוד ולכן נשיקה ("צרפתית"), למשל, אינה נחשבת מגע מסוכן. במקרה שאתה מתאר דווקא סיכוייה של האישה המעניקה את המין האוראלי להידבקות הם המשמעותיים במידה וזרע נגוע בא במגע עם דימום בחניכיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

25/01/2007 | 08:40 | מאת: איציק

אם הבנתי נכון, מבחינת הגבר אין סיכון? שוב תודה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים