להיות הומו או טרנסית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/09/2006 | 12:57 | מאת: מתה להיות אישה ביולוגית

שלום לכם! בגופי אני בן (ביולוגי) בנשמתי אני בת. אני לא מרגישה כלל שאני הומו, מבחינתי אני תמיד אישה, הקטע שהגוף שלי הוא של בן. וגם כשאני עושה סקס עם גברים,אני מבקשת ש ידברו אלי בלשון נקבה , ומתייסחים אלי כאישה לכל דבר. אני לא סובלת שאוהבים את הזין שלי, זה ממש מפריע לי גבר שמעריץ זין. וזה לא משנה אם הוא הומו או סטרייט. יש הרבה הומואים שלא ממש מתים על הזין , והם די מתעלמים ממנו כשהם עושים סקס עם בן, למשל הם לא מוצצים לא נוגעים בו , לא פסיבים וכו'. לעומתם, כמעט כל חובבי הטרנס' שהייתי איתם, הם היו פשוט גברים שחולי זין, מתים על הזין ורוצים להידפק, רוצים למצוץ , כל הזמן מתעסקים לי איתו. למרבה האבסורד, עם ה-הומואים אני מרגישה יותר אישה מאשר עם הסטרייטים האלו חובבי הזין. ולכן אני נורא מתלבטת אם להיות הומו או קוקס'. החלום שיגיעו לי בשדיים ויתעסקו עם הכוס שלי, אבל לעת עתה, זה בלתי אפשרי. הפתרון שמצאתי להיות טרנסווסטייט- ללבוש בגדי נשים, אולם זה מצב לא אידאלי לחלוטין אם אני הולכת עם הומואים- הם לא רוצים הומו בבגדי נשים (הם רוצים בן) ואם אני הולכת עם סטרייטים חובבי טרנס'- אזי רובם המוחלט חולים על הזין וזה ממש מפריע לי (אני מרגישה ממש גבר בגלל זה). אני ממש בדילמה אשמח לשמוע את דעתכם

14/09/2006 | 08:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, בתהליך ההתאמה לניתוח לשינוי מין ע"ח המדינה נערך אבחון פסיכולוגי מקיף וארוך הנמשך כשנתיים, בו תהייה לך אפשרות להעלות את לבטיך בפני פסיכולוגים המתמחים בנושא. ההערכה מתבצעת במרפאה הפסיכיאטרית במרכז הרפואי ע"ש שיבא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

22/10/2006 | 17:32 | מאת: ftm

נכנסתי פעם ראשונה לפורום ואני די מאוכזב. הייעוץ הוא לכל קהילת הלהט"ב חוץ מאשר טרנסג'נדרים (לפי מה שכתוב למעלה) ולגבי התשובה שלך - מדוע הסקת אוטומטית שהיא מעוניינת בניתוח? (ודוקא במקום טרנספובי כמו תל השומר :/) היא סך הכל ביקשה עצה כמו כל מתייעץ אחר פה. וגם למה להפנות למרפאה פסיכיאטרית? האם אתה ממליץ לשלוח גם כל הומוסקסואל למרפאה פסיכיאטרית? זהות מגדר זו לא מחלה, כמו שנטייה מינית זו לא מחלה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים