איך אני יכול להגדיר את עצמי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/09/2006 | 15:37 | מאת: רוצה להיות בת

שלום לך דר' גידי !! אני חייב להודות שאני מאוד אוהב לקרוא את התשובות שלך גם פה וגם בפורום פסיכותרפיה (אם אתה עדיין נמצא שם כי לא הייתי הרבה זמן). את 2 ההודועת מתחתי כמובן שאני כתבתי. ואני כל הזמן מתלבט בין להיות אישה ממש לבין להיות הומו נשי. **בזמן סקס**- מאוד חשוב לי שהצד השני יקבל אותי בתור אישה. אני שם משהו במקום שדיים , לובש חצאית גרביונים וכו' וכו'. ואני אוהבת שהגבר מתפעל מהשדיים שלי (שכאמור אינם אמיתיים), משחק לי איתם וכו'.. מדבר אלי בלשון נקבה וכו' **בחיי היום-יום**- לא ממש משנה לי אם אני גבר או אישה. כיוון שיש לי גוף של גבר, ואני לא מעוניין לעורר פרובוקציות, אז אני מעדיף כבר להיות גבר, שידברו אלי בלשון זכר וכו'. אני נמצא בדילמה. הומואים על פי רוב אוהבים גבריים, והרבה הומואים שהכרתי אהבו אותי בתור אדם (ואני לא ממש נשי בחיי היום יום), וכשזה הגיע לעיניין המיני, הפריע להם שיש לי רצון חזק להיות אישה. והם אמרו לי : "אתה חייב להיות יותר גברי"... (מה שנכון כי אני נורא נשי במיטה), אמרו לי שלא מוכנים לדבר אלי בלשון נקבה. ואם גילחתי את כל הגוף זה מפריע להם. מצד שני, אלו שאוהבים בנים נשיים-טרנסג'נרד'ס במיטה, ואוהבים לשחק לי בשדיים וכו'.. הם דומיניים ואף חלקם סוג של סטרייטים. הרבה מהם מלחיצים אותי ומתחילים לומר לי :" הרי את ממש אישה, תתחילי לקחת הורמונים, ותעשי סיליקון" - דבר זה נראה לי צעד מידי גדול עבורי.. הרי סכה' אני אוהב להיות אישה רק בזמן סקס. או תחילים לומר לי :" עוד לא עשית סיליקון (אלו שמכירים אותי כבר הרבה שנים). או אם יש שיערות קצת, זה מפריע להם. וכו' וכו' להומואים- אני לא מספיק גברי במיטה לדומיניים (לחלקם לפחות)- אני לא מספיק נשי ביום יום אני מכיר בדרכ' חברים דרך האינטרנט. לפעמים אני נכנס לאתרים של סטרייטים ומציג עצמי, ולפעמים לאתרים של הומואים. האם היית ממליץ לי לנסות להכיר חברים בקרב ההומואים? או בקרב הסטרייטים? מצד אחד אני הומו, מצד שני, אני אישה סטרייטית... חוסר ההחלטיות שלי, אם אני הומו או אישה, גום לי לבעיה למשל בעיניין, האם לעבור הסרת שיער בלייזר בפנים ובבית השחי, או לא? (אם אני אישה -כן אם אני הומו-לא) אשמח לשמוע את דעתך לגבי כל מה השעלתי פה... תודה רבה

05/09/2006 | 04:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אתה מציג את הדברים בצורת "תרשים זרימה": אם אני גבר הומו אז כך ואם אני "אישה" אז כך. כמו שהדברים עומדים עכשיו, הרי שמבחינה מעשית יש מיעוט מסוים של גברים שישתף פעולה עם משחקי התפקידים שעשית עד כה במיטה. יש בהחלט גברים שנמשכים לגבר המתנהג כאישה במיטה, כולל אביזרים ולבוש. ניתוח לשינוי מין הוא אכן צעד דרסטי ובלתי-הפיך. על הסרת שיער באזור הפנים לא הייתי ממליץ, אם בכוונתך להמשיך לתפקד כגבר בחיי היום-יום, מחוץ למיטה. הסרת שיער מבית השחי ומחלקים מוסתרים אחרים בגוף, לעומת זאת, יכולה למשוך גברים מסוימים מבלי לפגוע במראה שלך בחיי היום-יום. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים