האם יש בי פגם כלשהו? או מה זה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/02/2016 | 21:05 | מאת: קרן

גידי ערב טוב שולחת לפה את ההודעה כי אולי תוכל לתת לי נק אור מאובחנת עם ocd ביחסים ונטיה מינית בת 30 חיה עם בן זוג מדהים כבר 5 שנים מאובחנת עם ocd נטייה מינית ויחסים כשהייתי ילדה קטנה היחסים עם ההורים לא היו שווים אמא קשה שתלטנית כוחנית וסמכותית אבא לעומת זאת קליל זורם ונוח מאד תהליך הקרבה הרגשית וההזדהות בתור ילדה הרגיש תמיד מול אבא לא מול אמא, כשהפכתי מילדה לנערה לא הייתה לי הזדהות אימהית נשית, אלא של אבא גברית. כשהייתי צעירה היייתי מבולבלת מבחינה מינית נמשכתי ועד היום לגברים וברמה הנפשית מנטלית חיפשתי נשים אני לא לסבית או לא רצון להיות טרנסית, רחוקה מזה אבל פעם ב.. כשאני במצב סטרס חזק אני מתחילה לבחון את החזה שלי ברמה שהוא לא מרגיש לי נשי ומהאובססיה מרגישה שזה גברי. מחוברת באופן כללי לעצמי ולנשיות שלי ואוהבת את איך שאני. האם תהליך הזדהות מול אבא רק! יכול לגרום למשהו בפנימיות להרגיש כמו? זה משהו שכשתוקף אותי הocd מתגבר.. אשמח למענה כלשהו

שלום קרן, ההתייחסות לפנייתך צריכה להיעשות במסגרת ייעוץ אישי פנים אל פנים, שכן מדובר במצב ספציפי שלא ניתן להתייחס אליו בצורה כללית. אני רק יכול לומר שגם נטייה מינית כזו או אחרת וגם פנייה לייעוץ אין בהן כדי להעיד על פגם כלשהו. ייתכן שאם תפני לייעוץ, הכותרת שנתת לפנייתך יכולה לשמש התחלה טובה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים