האם חבר שלי הומו?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/05/2014 | 02:00 | מאת: אלמונית

אני בחורה בת 24 עם ניסיון מיני רב, אני יוצאת עם בחור בן 24 מזה חודשיים, הפעם הראשונה בה היינו בסיטואציה מינית היתה לפני כשבועיים. הפעם הראשונה היתה מאד מוזרה, אני מאד ציפיתי לרגע ומאוד נמשכת אליו וכשהגענו לאקט המיני , איבר מינו לא עמד,רק ממש בהתחלה. הוא נורא הובך והרגיש לא בנוח אבל ניסיתי להרגיע אותו ולהראות לו שלא קרה כלום, חשבתי שזה מלחץ ושזה יחלוף. הפעם השניה שהיתה לאחר כשבוע, הוא בקושי נגע בי לא הגענו למצב בו הייתי ערומה בחלק התחתון רק בעליון בלבד.אז הוא עצר וסיפר לי שהוא בתול וגם אחרי שהגבתי בצורה מאוד נעימה הוא לא ניסה שזה יקרה. מאוד מוזר לי שבחור בן 24 בתול לא "קפץ" על ההזדמנות לאבד את בתוליו והוא בקושי יוצר מגע מיני (בפעם הזאת הרגשתי שעומד לו דרך המכנס) אחרי כמה ימים היתה לנו שיחה על הנושא , הוא אמר שהוא פשוט נלחץ ורוצה שגם לי יהיה טוב ושיחק לו קצת זמן,מאז היה עוד מפגש שנועד ללמידה( אנחנו סטודנטים) וגם אז למרות שהיינו המון שעות יחד הוא לא יצר שום מגע מיני ופשוט הלכנו לישון בארבע בבוקר ( הוא מחטף ומחבק ומנשק המון) מעבר לכך הוא בחור מקסים ומאוד כיף לי איתו והוא נראה לי מאוד רציני ומעוניין. אבל אני מתחילה לחשוב שאולי הוא הומו או לא נמשך אלי. אשמח מאוד אם תוכל לנסות לעזור לי להבין מה קורה לו ומה אפשר לעשות בנידון

שלום אלמונית, כפי שכתבתי כאן בתגובה לפניות אחרות, הומוסקסואליות מוגדרת על דרך החיוב כמשיכה לגברים ולא על דרך השלילה כקשיים בקשרים עם נשים. כל עוד איננו יודעים האם חברך נמשך או לא נמשך לגברים, לא נוכל לדעת אם הוא הומוסקסואל או ביסקסואל (כלומר, אולי נמשך בעיקר לגברים ומעט מאוד לנשים). ייתכן מאוד שהוא סובל מחרדת ביצוע, אבחנה הנתמכת ע"י העובדה שהייתה לו זקפה שחשת בה דרך מכנסיו, כלומר, כשלא היה צריך "להוכיח" ביצוע. יכול מאוד שאותן סיבות שבגללן הבחור בתול עדיין הן הסיבות המקשות עליו "לקפוץ על ההזדמנות". יש קשר בין חרדה חברתית וחרדת ביצוע וייתכן שהבחור באופן כללי ביישן ומופנם, קל וחומר עם בחורות. עקרונית, את יכולה לשאול אותו ישירות אם הוא נמשך לגברים. זכותך לדעת אם הוא הומוסקסואל שמנסה אם אולי בכל זאת ניסיון עם בחורה יצליח לו ואת לא אמורה לשמש שפן ניסיונות, אך מצד שני, הסיכויים לקבל תשובה כנה לשאלה ישירה שכזו נמוכים. את כן יכולה לומר לו שרגשותייך כלפיו עזים ושאם הוא לא נמשך לגברים תגייסי את כל הסבלנות הדרושה ללכת איתו לאורך כל הדרך, אבל אם הוא נמשך לגברים, את מבקשת ממנו להיות כנה איתך ולא לנצל לרעה את אהבתך אליו. אני רוצה להאמין שדברים שיוצאים מן הלב מגיעים אל הלב. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים