האם יתכן מחסור בהורמון כלשהו ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/01/2014 | 17:19 | מאת: ali

האם נבדקו רמות של הורמונים מיניים או אחרים, או שמדובר בנטיה שאין לה קשר למחסור או אולי עודף כלשהו ?

שלום ali, למיטב ידיעתי, המחקרים על א-מיניים נערכו ברשת האינטרנט ועל כן לא ניתן לבדוק הורמונים. ייתכן שא-מיניים פנו לבירור רפואי והנתונים על כך נמצאים ברשומות הרפואיות שלהם. עם זאת, במחקרים על נטיות מיניות אחרות לא נמצאו רמות הורמונים חריגות. רמות נמוכות של טסטוסטרון יכולות להסביר ירידה בחשק המיני אך לא נטייה מינית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים