משהו לא פתור

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/11/2013 | 12:36 | מאת: קארן

שלום, החלטתי לכתוב פה כי חשבתי שאולי יוכלו לסייע לי אנסה להסביר הכי טוב כמה שאני רק יכולה בת 28 מזה חיה עם בן זוגי כבר שנתיים וחצי היחסים טובים אבל ללא כל קשר אליו.. אני מרגישה שמשהו בי "דפוק" אני הולכת לשיחות, יש חשש לocd אובססיה במחשבות בעיקר, בעיקר לגבי זה שאני מרגישה שאני לא מאה אחוז נשית כלומר אם רואים אותי אין מצב לחשוב שאני לא נשית אני אוהבת להיות נשית וסקסית עם תחושת ביטחון אבל יש בי משהו שמציק לי.. בתור ילדה תמיד הייתי בת בן כזו.. היו לי קשרים עם חברות מאד עמוקים( ללא סקס) גברים גם תמיד היו קשרים. ודווקא לאחרונה אני מוקפת בחרדה גבוהה יחסית שכאילו משהו בהפנמה שלי כאישה חסר עוד מגיל צעיר ידוע שהיה לי חוסר של רצון בדמות האם כלומר להיות לה מודל לחיקוי, תמיד רציתי להיות כמו אבא, בטיפול שלי הבנתי שיש קושי בפיתרון תסביך אלקטרה. אני יודעת שאני אישה ולעולם לא רציתי להפוך לגבר או דברים כאלה.. אבל משהו בהפנמה הפנימית שלי כאילו לפעמים לא מרגיש לי מספיק אישה... מקווה שתוכלו לענות לי.. תודה

שלום קארן, אנא פני לפורום של ד"ר דליה גלבוע: http://www.doctors.co.il/forum-5840 בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים