שאלהההה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/06/2012 | 04:52 | מאת: אנונימית

שלום... אני וחבר שלי ההינו יחד קרוב ל10 שנים כאשר רציתי למסד את הקשר (לפני שנה וחצי) דבר שהיה ברור לי שיקרה, הבנתי שזה לא הדדי, לאחר שיחות רבות עם בן זוגיהחלטתי להיפרד, לאחר שבוע הוא חזר לבייתנו המשותף עם מיכתב, במיכתב כתב על אהבתו הרבה כלפי, אבל שהוא חושב שנמשך גם לגברים, החלטתי שנתמודד עם זה ביחד והלכנו לטיפול זוגי...הטיפול עשה לנו רק טוב, ובאמת שיפר את יחסנו , אך בעיית הזהות המינית המשיכה ללוות את הטיפול....ולא הצלחנו להגיע להחלטה... לבסוף בצירוף מקרים נכנסתי להריון, ועדיין בן זוגי אמר שהוא מפחד להתמסד ושאולי הוא יעזוב.... החלטתי לעשות הפלה (אני בסביבות גיל 30), ובכך תמו שנים של זוגיות וחלום על משפחה משותפת.... הבעיה-אני אוהבת אותו, ובן הזוג רוצה לחזור אלי הוא אומר שהוא רוצה רק אותי, ושייש לו בעיית התחייבות, ולא בעייה לגבי זהותו, הוא כרגע אומר שהמחשבה עם גבר לא מוששכת אותו.... ועכשיו השאלה... איך ניתן לדעת את הזהות המינית? אם הוא נמשך לגבר אז למה הוא לא רוצה להתנסות? האם המחשבה שלו על הסיכוי שהוא נמשך לגבר באמת מעידה על היותו הומו או בי????

10/06/2012 | 14:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימית, קראתי את פנייתך בתשומת לב ובזהירות, כי אני ממש לא רוצה להשבית את שמחתך. קשר זוגי טוב הוא באמת יקר המציאות וכנותו של בן זוגך ראויה להערכה רבה. עם זאת, לבטיו לגבי נטייתו המינית גורמים לו להיות הפכפך בצורה שמשפיעה על הקשר ביניכם. ככל הנראה, הוא מתקשה עד מאד לקבל את משיכתו לגברים, חושש להיכנס ל"ג'ונגל" של גברים בלבד, שאינו מוכר לו, ורואה בך, בצדק, "חוף מבטחים" שתמיד ניתן לחזור אליו. במילים אחרות, אפשר בהחלט להבין מה הוא ירוויח מסידור כזה, אך חוששני שלך יש רק מה להפסיד. המלצתי לך - לנסות להשאירו כידיד קרוב, אך לשאוף לקשר עם גבר סטרייט שנמשך רק לנשים. יכול להיות שההתנתקות מהקשר האינטימי ביניכם תדרוש ממך מאמצים גדולים ועזרה מקצועית, אך נשמע שלמרות הכוונות הטובות של שניכם, הקשר טומןבחובו סבל, תסכול ואולי אף פגיעה בדימוי העצמי הנשי שלך לאורך זמן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

14/06/2012 | 03:32 | מאת: אנונימית

המון המון תודה על התשובה המהירה.... תודה על העזרה...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים