התנסות ביסקסואלית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/12/2011 | 22:37 | מאת: יקיר

אני חייב להגיד שמאוד קשה לי עם זה שמפיצים פורנוגרפיה היום ומיצרים מזה תעשיה שלמה, בה אנשים עושים דברים מוזרים וחריגים. ככה לקחת אנשים שלא מצליחים לחוש תחושת חשיפה וחרדה ובישנות, ועם הביטחון העצמי הגבוה שלהם וקלות הדעת נותנים להם לעשות דברים אל מול המצלמה. ובהקשר הזה אני שואל האם אותם מראות שמופצים הם שמביאים למחשבות הטורדניות שהם "חלילה" הומואים? שרבים מהמגיבים כאן מתיעצים, שפתאום מתבלבל להם המשיכה בין נשים לגברים, אם כי לנשים הם שומרים מקום של כבוד יותר.

27/12/2011 | 22:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יקיר, מחשבות טורדניות על הומוסקסואליות (homosexual obssessive compulsive disorder) אינן תוצאה של צפייה בסרטים פורנוגרפיים אלא מקרה פרטי של מחשבות טורדניות ויש לטפל בהן כמו בכל הפרעה כפייתית אחרת (ר', למשל, ספרם של עדנה פואה ורייד וילסון "די לאובססיה). סביר להניח ששחקני/ות פורנו סובלים מהפרעת אישיות כלשהי, שכן מדובר בגבולות רופפים מאוד בין הפרטי לציבורי, אך סרטי הפורנו עצמם יכולים רק לעורר פוטנציאל שכבר קיים אצל האדם ואלמלא הסרט משהו אחר היה מעורר אותו, קרוב לוודאי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

27/12/2011 | 23:00 | מאת: יקיר שם בדוי

ובכול זאת הצד השני זה שעומד מאחורי המצלמה,ואלה שבונים אתרים אלו, מקבל גיבוי להמשיך:http://yes.walla.co.il/?w=/7802/1620592 והצורך להביא לסיפוק מציצנות, ממשיך הלאה גם לתוכניות כמו האח הגדול ויתר הריאלטי. דבר נוסף פתחתי מילון אבן שושן (שנת 1999)ושם כתוב שהומוסקסואליות הינה סטיה מינית, האם ידוע לך ששונה משהו מאז במילונים בארץ? תודה רבה מראש

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים