היי, יש כזה דבר פסיכיאטר שהוא גיי פרנדלי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/10/2011 | 20:52 | מאת: סרוקסט

אשמח לשמוע המלצות או אם אפשר להפנות אותי לאתר כלשהו.

20/10/2011 | 22:20 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום סרוקסט, נסביר תחילה שפסיכיאטר הוא, בראש ובראשונה, רופא שחלק הארי מתפקידו בטיפול הנפשי הוא טיפול תרופתי (יש פסיכיאטרים המסתפקים רק בכך ומפנים את המטופל לפסיכותרפיה, שיחות, לגורם אחר, ויש המטפלים גם בשיחות). באופן כללי, קיימת כיום הכרה בכך שהומוסקסואליות אינה הפרעה נפשית והיא אינה ניתנת לשינוי. יש לכך פחות השלכות על טיפול תרופתי ויותר על הטיפול בשיחות, אך ראוי לציין זאת. יש פסיכיאטרים שהם הומוסקסואלים (מוצהרים או לא) בעצמם, אך להרגשתי גם אלה שאינם הומוסקסואלים ערים לעובדה שהומוסקסואליות אינה ניתנת לשינוי ובכל מקרה, הואיל וטיפול ממוקד בהתאמת תרופה, לא נראה לי שהנטייה המינית של המטופל משפיעה על שיקוליהם המקצועיים. כך שאתה יכול לפנות לכל פסיכיאטר ללא חשש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים