לובש בגדי נשים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/04/2011 | 15:06 | מאת: שרון

שלום רב אני כבר לא יודע איך להתמודד עם הדבר הזה לקחתי כדורים (ריספרידל) זה עזר לי בהתחלה אחרי תקופה מסויימת כמו שנה המחשבות חזרו דחפים מאוד חזקים שאי אפשר לעמוד בזה אני מרגיש צורך גדול מאוד ללבוש בגדי נשים אני סוחב את זה כבר 20 שנה מה שקורה שאני עושה את זה אני מתנתק מי כולם למה: כי אני גברי גבוע 1.95 יש לי כמה אובססיות לגלח את הראש את הגבות את כול שערות בגופי גבות לא צומחות בלילה אחת ואני מתבייש מזה אז אני מסתגר בבית יוצא רק בלילה שאני לובש בגדי נשים אני משכיר חדר במרכז ואז עושה את זה אז אני מתאפר ממש גס כמו זונה סליחה על ה מילה ולובש לבני נשים גרביונים שותה אלכוהול ויוצא את האמת איך שאני לבוש אני מאוד מגוחך כולם מסתכלים וצוחקים וזה מוצא חן בעניי לא יודע אולי אני קצת אקסיביסיוניסת בקיצור דוקטור אני מאוד אומלל לבד אין לי ביטחון אין לי כלום לפעמים בא לי למות אני מרגיש אפס ככה אני צריך לחיות אני בן 41 אין לי תקווה ראיתי אמון פסיכולוגים ופסיכיאטרים אמון כדורים לא עזר כלום אני מיואש לגמגי עולי אני צריך לעבור ולגור בסן פרונסיסקו לא יודע.... תודה רבה מראש

27/04/2011 | 15:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

28/04/2011 | 00:05 | מאת: שרון

אני נמשך לנשים אפשר להגיד שכל החיים שלי עד הכשיו הלכתי עם נשים רק בשנת 90 התחלתי ללכת עם גברים כאילו גם וגם אבל 80% לנשים שאני הולך עם גבר זה רק בביגדי אשה כאילו להרגיש ממש אשה במיטה חוץ מזה שאני לבוש רגיל יום יום אני לא הולך עם גברים לא יכול זה מאוד מוזר אבל זה ככה זה לא אומר שאני לא מסתכל לגברים ברחוב אני מרגיש מאוד מתוסכל עם כל הסיפור הזה וכבר ככה 20 שנה אף אחד לא יודע חוץ מההורים שלי דוקטור אני לא יודע איך להמשיך עם זה כי אני יודע שאני לא יכול להפסיק זה משהו מאוד מסובך אני לא יודע מי אני אם אני הומו ביסקסואל טרונסגידרים קראתי באינטרנת על משהו שנקרה בצרפתית trouble borderline כי מה שהיה כתוב זה בדיוק מה שאני תודה רבה לך מראש

02/05/2011 | 11:56 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום לך שרון, הסבל שלך מאד נוגע ללב. אתה מתאר מצב כמעט בלתי אפשרי שבו אתה חי עם הרבה מידי ניגודים בתוכך. כך למשל, אתה מתלבש ביום כגבר רגיל, אך מגלח עצמך להיראות כאישה, בלילות אתה מעז לממש את הדחף החזק שלך ללבוש בגדי נשים ואפילו בצורה פרובוקטיבית, המעוררת הרבה התייחסות פוגעת של הסביבה, אך מצד שני ההתייחסות המעליב הזו טובה לך. האמת היא, שהיית רוצה שיראו אותך כאישה, אך כשאתה מראה זאת, זה נעשה בצורה בוטה ואזי הסביבה דוחה אותך. כלומר, אתה מלא ניגודים הקשורים לזהותך. לא ברור אם אתה מרגיש עצמך אישה לכל דבר, כלומר בזהותך אתה אישה ולא גבר או שרק קיים אצלך דחף להתלבש בבגדי נשים למרות שאתה חש עצמך כגבר. חשוב ביותר שתבהיר לעצמך נקודה זו: האם אתה מרגיש עצמך כאישה הרוצה לשנות מינה, דהיינו שהינך טרנסג'נדר (כלומר טרנסקסואל), או שהינך רק מקבל הנאה (כולל סיפוק מיני) מהלבוש הנשי היות ואתה טרנסווסטיסט. מאחר שהיית בהרבה טיפולים שכללו גם טיפול פסיכולוגי וגם תרופתי (כפי אתה מעיד על עצמך), אשר לא סייעו לך , זה מוזר במובן מסוים להציע לך לפנות לטיפול נפשי. ואולם, בלי ספק חשוב שתתייעץ עם איש מקצוע ולו כדי להבין אם מדובר במה שציינתי: האם אתה טרנסקסואל או טרנסווסטיסט. ההבדל בין השניים חשוב על מנת להחליט לגבי אפשרויות הטיפול והעזרה שניתן לתת במצבים אלה. בנוסף, הדבר יאפשר לך לשתף מישהו מקצועי בקשיים שלך. אני מציינת זאת, מאחר שאתה מתאר את הקושי הרגשי והייאוש שלך יחד עם הבדידות, ואף מספר, כי טרם צאתך לבוש בבגדי נשים לרחוב יש לך צורך בשתיית אלכוהול . דבר זה מאד אינו בריא ומיותר לגמרי במצבך ואף הייתי מייעצת לך להימנע מכך בהקדם. אינני יודעת אם אתה עובד בעבודה מספקת ומהו מקצועך. גם זה גורם חשוב באשר לאיכות החיים של כל אדם ואין להתעלם מכך. אני מקווה שתמצא בתוכך כוחות חיוביים, שיאפשרו לך שלא לוותר על פנייה לייעוץ או טיפול ולו גם למטרת תמיכה נפשית, על מנת להקל על קשייך הרגשיים שתיארת והכוונה לדרך שתאפשר לך להרגיש יותר טוב עם עצמך. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים