שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/11/2010 | 22:16 | מאת: ליאת

הי,שאלתי אינה ממש קשורה לפורום אבל מכיון שאני מאד מתלהבת מגישתך אשמח לשמוע עיצה. אני גננת בגן ויש איתי סייעת.לאורך 4 השנים שאנו עובדות ביחד הקשר ידע עליות ומורדות.בעיקר בגלל קנאה מצידה-שכביכול היא לא הספיקה ללמוד ודברים בסגנון. לאחרונה היא התחילה ללמוד חינוך לגיל הרך.ואני מאד מפרגנת לה באמת. לפני שנה וקצת היא אמרה לי במפורש שהיא היתה רוצה להחליף אותי ולהיות גננת במקומי.הרבה זמן עבר מאז והאמת שבשבוע האחרון זה צף לי ופתאם מתחילות לי חרדות שהיא "תירש" את מקומי או איכשהו תעיף אותי. יש לציין שאני מודעת למקצועיות שלי ולהיותי גננת טובה. אני בת 27 והיא 32 אנחנו די ממקומות שונים מבחינה חברתית.פתאם יש לי חרדות בגן וזה פוגע לי בעבודה.מדוע החשש הזה גובר פתאם? יש לציין שהיא לא אדם הכי ישר..במסווה של צדיקה והיא די שחקנית טובה....אני לא ערמומית כמוה. תודה רבה.העניין מאד מטריד אותי.

17/11/2010 | 22:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, בלי להיכנס לפרטי המקרה, ההיגיון שלי אומר שאילו היא הייתה רוצה לחתור תחתייך, היא לא הייתה משתפת אותך במחשבותיה. עם זאת, אינני מכיר את המציאות הארגונית שבה מתנהל הגן. מבחינה פסיכולוגית, נשמע שהמציאות החדשה נוגעת במקום פגיע בדימוי העצמי שלך ולכן, ללא קשר להתחרשויות החדשות, הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ פנים אל פנים אצל איש מקצוע. אחרת, עלול להיווצר מצב של נבואה המגשימה את עצמה וכתוצאה מהחרדה שאת מרגישה תרד רמת תפקודתך ואשר יגורת יבוא. אגב, המקום המתאים יותר לשאלות שאינן קשורות לנטייה מינית הוא בפורום האחר שאני מנהל באתר זה, פורום פרפקציוניזם (ראי הפניה ברשימת הפורומים שמימין להודעה זו). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים