בארון

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/08/2010 | 22:45 | מאת: אלעד

גידי שלום, אני הומו בארון, ויש לי חברה כבר מספר שנים. לאחרונה אני חושב שאני מתחיל להתאהב בבחור שעובד איתי, אני חושב עליו כל הזמן. זו גם לא הפעם הראשונה שזה קורה לי - להתאהב בגבר סטרייט שאין לי סיכוי איתו. מכל הסיפור הזה יוצא שאני דווקא מתנהג איתו בתוקפנות ומרחיק אותו ממני - אח"כ אני בוכה על זה. אני לא רואה מוצא אנא עזור לי....

02/08/2010 | 08:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלעד, נתחיל מהחלק ה"נורמאלי" יחסית בפנייתך: הומואים נמשכים לסטרייטים. נקודה. זו תופעה מאוד-מאוד נפוצה. באתרי ההכרויות נמצא הומואים שאפילו מציגים את עצמם כסטרייטים או לפחות כסטרייט-אקטינג (נראים ומתנהגים כמו סטרייטים) ובזמנו חדר הצ'אט העמוס ביותר ב-IOL נקרא, באופן פאראדוכסאלי, "סטרייט בסטרייט", לא פחות ולא יותר. אידיאל המשיכה הגברי של הומואים הוא במקרים רבים גברים סטרייטים, כפי שתוכל להיווכח מהמאמר הקצר הבא: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=432 ואולם, ברור שאי-אפשר לממש את המשיכה המינית לגברים עם גברים סטרייטים ולכן, באופן טבעי, הרוב המכריע של ההומואים "מתפשר" על הומו גברי, או לפחות סולדי, שאיתו יוכל לממש את משיכתו לגברים. לדעתי, ההתאהבות שלך אך ורק בסטרייטים קשורה קשר ישיר לכך שאתה בארון ולקשייך לצאת ממנו. התאהבות בסטרייטים מאפשרת לך בו-זמנית גם להיות בקשר עם משיכתך לגברים וגם לא לממש אותה כי מדובר באובייקט בלתי מושג ובלתי אפשרי. זה אמנם מתסכל מאוד, תסכול שאתה מבטא בהסתכסכות עם אותם סטרייטים שאתה מתאהב בהם ותוך כדי כך גם מבטיח התרחקות מהם כדי שחלילה וחס לא תחצה את הגבולות איתם. ההסתכסכות גם מאפשרת לך לבטא את הכעס והתסכול על היותך הומו, נטייה שאתה לא מקבל בעצמך, ככל הנראה. במילים אחרות, אתה כועס עליהם שהם מושכים אותך. לאור העובדה שבמקביל יש לך חברה, נשאלת השאלה באיזו מידה אתה נמשך גם לנשים והאם תוכל לאמץ לעצמך איזה שהוא הסדר חיים נינוח יותר של ביסקסואל: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בכל מקרה, המלצתי לך היא לפנות לייעוץ פסיכולוגי פנים אל פנים, שיעזור לך לקבל את משיכתך לגברים ולהגמיש את התפיסה הסטיריאוטיפית והנוקשה שלך בקשר לגבריות ונשיות, תפיסה שכנראה מונעת ממך התבטאות מינית משביעת רצון. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים