היי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/06/2010 | 16:59 | מאת: t

תודה רבה על התשובות אבל יש לי עוד שאלה אם אפשר.אז ככה ענית לי למטה ומה שיש לי לומר זה שאני בים וכל זה אני יכולה להסתכל על נשים אבל בקטע של לסתכל אם היא רזה או שמנה ומה גודל הירכיים מין השוואות כאלו. איך אני אסביר?לא בקטע מיני כי אין לי רגשות או גירוי כזה .בחיי.ואם יש גבר שמוצא חן בעיניי חטוב ושרירי ברור שאני אסתכל עליו ויעבור לי משהו בבטן.אני לא אומרת שאם אשה יפה ממש תעמוד לידי לא יעבור לי משהו.אבל הרבה פעמיים עמדו לידי נשים בחורות וזה לא עשה לי כלום.וביום יום אני מסתכלת על כולם גברים ונשים.שאני רואה את עצמי מקימה משפחה זה עם גבר.אני נמשכת לגברים....אבל מאוד חשוב לי לדעת:אני מאוד ביחס שלילי כלפי אין לי תקוה(רצון בוודאי)שגבר יאהב אותי בכלום אני אומרת לעצמי מה איך הוא יאהב אותך?במה יש להתאהב?וגם אם זה יקרה יש מלא נשים יפות בחוץ למה שהוא יהיה שלך?איך גבר יאהב אותך?וזה שנים ככה ומרוב שאני מפחדת מזה אני כבר חושבת על נשים לתמיכה ולאהבה כי הם לא ישפטו אותי לפי מראה חיצוני וכו...מה לעשות?אני לפעמיים משתוקקת לחבר למישהו שיהיה איתי וכו...אבל הדימוי שלי כלי כ"כ נמוך עד שאני מיואשת.מקווה שתוכל לענות לי..וסליחה על השאלות הרבות

06/06/2010 | 17:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום t, תודה על התוספת החשובה וההבהרה. לפי תיאורייך, הקושי שלך אינו קשור לנטייה מינית כזו או אחרת, אלא עם עצמך והדימוי העצמי שלך. את הדימוי העצמי ניתן בהחלט להעלות בטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים ותוך כדי למידה. מחקרים מלמדים שכל למידה, לא חשוב של מה, תורמת לדימוי העצמי ומפחיתה תחושות שליליות של חוסר אונים. אני מעודד אותך לעשות את שני הדברים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים