חדש ב"שוק הבשר"

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/03/2010 | 14:17 | מאת: עידו

גידי שלום, אני כמעט בן 20, אני נמשך כבר כשנתיים לפחות לגברים בלבד, אך ההתבגרות המינית שלי הייתה מאוחרת מאוד-אוננתי לראשונה רק בגיל 18! בהתאם, לא יצאתי מעולם לא עם נשים ולא עם גברים. פגשתי לאחרונה בחור מקסים שהתחיל איתי. הוא מנוסה, אינטיליגנט וחשתי שנדלקתי עליו ברמה שהוא המריץ אותי לצאת מהארון בפני המשפחה, להרגיש בטוח, להיות ישיר איתו (לספר לו שאני לא מנוסה, לדוגמה, ולשמוע ממנו על הניסיון שלו) ולחשוף פרטים שלא חשפתי מעולם עם אף אחד למעט הפסיכולוגית, שאיתה אני בטיפול כבר שנה וחצי. המראה שלו לא משך אותי, למרות שהוא נראה טוב, וכשהתנשקנו לא נהניתי בכלל-אני מצאתי את זה רטוב ומגעיל ולא מהנה כלל, אך לאחר מכן הוא ליטף אותי ועשה לי ביד וזה היה מענג. היו לי המון ציפיות מהפגישה, ובסופו של דבר התאכזבתי לגלות שההידלקות נעלמה, שלא נהניתי כלל מהנשיקות הצרפתיות וזה למרות שאני עדיין רואה בו בחור מדהים, אכפתי ומיוחד (אך לא מאוהב בו)-כך שאני לא יכול "להשליך" עליו אשמה, ואני מרגיש אשם שאני חושב ואמרתי לו ביוזמתי ש"זה לא מה שציפיתי". האם באמת יתכן שאני לא נהנה מנשיקות צרפתיות (הלשון מגעילה אותי)? האם זה משהו שאני צריך להתרגל אליו ב"אין ברירה"? האם אולי זה עניין של האדם הנכון? בתודה רבה (ומעט מתנצל על התיאורים הבוטים) עידו

07/03/2010 | 15:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידו, מפנייתך עולה שיש לך הרבה מאוד אקסיומות ודעות קדומות של מה ש"צריך" לקרות. הדבר נובע, בחלקו הגדול, מגילך הצעיר מאוד ולהרגשה (הכלל לא מוצדקת, לדעתי) שאתה מתבגר לאט מדיי. יש הרבה התנהגויות ורגשות סביב נשיקות. יש כאלה (בעיקר נשים) שרואים בנשיקה ביטוי רגשי יותר מאשר מיני. יש כאלה שחווים את הנשיקה כאקט מיני נטו. יש כאלה שאוהבים נשיקות ויש לא מעטים שמסתייגים מנשיקות, בין היתר על הרקע שתיארת. זה לא מדד לשום דבר, לא למשיכתך לבחור ולא לרגשותיך כלפיו. אם נהנית מהליטופים והאוננות - דיינו בשלב זה. זה הבחור הראשון שבאת איתו במגע גופני. אל תצפה ליותר מדיי. יופי שנהנית מהליטופים. בהחלט הייתי מעודד אותך להמשיך את הקשר איתו כדי לבדוק איזה רגשות זה מעורר בך ויש לך את ההזדמנות הנפלאה לעבד את הרגשות הללו בטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

07/03/2010 | 16:53 | מאת: עידו

הבעיה שלי היא שאני מפחד שזה לא יספק אותו, העובדה שאני נגעל מזה עד כדי כך. הוא בחור שהיה פעיל מינית מאוד, שאין לו בעיות עם הדברים האלה בכלל ואני מרגיש שזה לא הגון כלפיו בכלל שהוא ירגיש בנוח לעשות דברים שישמחו אותי ואילו אני אגעל לנשק אותו צרפתית, משהו שנראה שחשוב לו.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים