אני הומו והולך להתחתן עם אישה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/02/2010 | 20:27 | מאת: אריאל

לד"ר רובינשטיין שלום רב, אני יודע שאני הומו... הכרתי בחורה כלבבי ואני עומד להינשא לה. לא קיימנו יחסי מין משום שהיא דתיה ורק אחרי החתונה זה אפשרי. כמו שאני יודע לא עומד לי על נשים ,כי אני לא נמשך אליהם ושאני נכנס למיטה יש מתח חזק לפני הסקס שאיזה בושה אם לא יעמוד לי. יש איזו שהיא תרופה או תירגול רק כדי שתיהיה זיקפה? ואם כן לאיזה רופא עלי ללכת? (אורולוג,עור)

02/02/2010 | 11:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אריאל, לא הבנתי משאלתך האם היו לך יחסי מין עד כה ואם כן, האם בסופו של דבר, הגעת לזיקפה איתן. אתה יכול לבקש ויאגרה מרופא המשפחה (אין צורך באורולוג אלא אם כן לא נוח לך לבקש זאת מרופא המשפחה), אבל קח בחשבון שהתרופה אינה גורמת לזיקפה ספונטאנית ונדרש גירוי ידני או חיכוך. בכל מקרה, הייתי מציע לך לפחות לעשות את הניסוי הראשון מחוץ לנישואין עם מישהי אחרת וכמובן, לא זה מה ששאלת, אבל אני רואה כאן פוטנציאל לעוגמת נפש רבה בעתיד הן לך והן לאשתך לעתיד. נשים דתיות זקוקות למין כמו נשים חילוניות ולפי התורה אפילו חובתך כבעל לספק את עונתה ולא לקיים יחסי מין רק לצורך הבאת ילדים לעולם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shirnk-friendly.co.il

02/02/2010 | 16:48 | מאת: יובל שם בדוי

מה אתה "פוץ":)? תסתכל למטה תראה איך בן אדם ביסקסואל ולא הומו נטו כמוך וכמוני סובל מנישואיו עם אישה. למה להכניס את עצמך לסיחרור הזה? אז בתנ"ך כתוב :ו?א?יש?, א?ש??ר י?ש??כ??ב א?ת-ז?כ?ר מ?ש??כ??ב?י א?ש???ה--ת?ו?ע?ב?ה ע?ש?ו?, ש??נ?יה?ם; מו?ת יו?מ?תו?, ד??מ?יה?ם ב??ם." (ויקרא כ', י"ג), "ו?א?ת-ז?כ?ר--ל?א ת?ש??כ??ב, מ?ש??כ??ב?י א?ש???ה: ת?ו?ע?ב?ה, ה?וא." (ויקרא, י"ח, כ"ב) ורש"י עוד קפץ ואמר כמכניס מכחול בשפורפרת?!?! אני לא יודע אולי אז זה היה נראה כמכניס מכוחל בשפורפרת, החוק מתיחס רק למין אנאלי - לי היה אהבה ומין אורלי יוצאים מן הכלל עם גברים בלי לחטאות, ואז אולי זה לא היה בריא, היום יש קונדום שעוזר למניעת מחלות,אגינה ולחות (חומר סיכה), יש גם חומרי סיכה נהדרים, ואולי זה ישמע לא טוב אבל לדעתי זה אלמנטרי לגמרי כאשר מקימים יחסי מין אנאלי- יש היום סטים חד פעמים לחוקן וסבון ספסטי, ומשחות לפיסורה שלאחר המשגל מכווצות יפה חזרה את המקום. ככה שאני לא יודע למה סתם למרמר לעצמך את החיים וגם של אותה האישה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים