שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/01/2010 | 16:59 | מאת: יורי

כפי שכתבתי בפעמים שהייתי באתר אני בן 16 . ואני לא יודע אם מה שאני מרגיש זו משיכה לגברים או כתוצאה מפחד רב מלהיות הומו או ביסקסואל. כאשר אני רואה גבר אני לא מרגיש שאני נימשך אליו שהוא ללא חולצה אבל פשוט הכל לפי הפנים ותנועות הפנים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אם תנועות הפנים ניראות יפות אז מתחיל לי זרמים של פחד באיבר המין ובנוסף לנשים אני בטוח נימשך משיכה חזקה. מה חוות דעתך לגבי מה שתיארתי? בתודה יורי

19/01/2010 | 17:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יורי, לפי תיאוריך, אתה סובל מסוג של OCD המאופיין ע"י פחד מהומוסקסואליות (obssessive compulsive homosexual disorder). זו אינה אבחנה בפני עצמה אלא OCD עם אובססיה ספציפית בנושא הומוסקסואליות. הטיפול הוא כמו ב-OCD, כלומר, שילוב של טיפול תרופתי ע"י SSRI עם טיפול התנהגותי-קוגניטיבי. תוכל לקבל מושג על אופי הטיפול מהספר "די לאובססיה" של עדנה פואה ורייד וילסון בהוצאת "מודן". כמובן שערכה של ההתרשמות הזו מוגבל מאוד הואיל והיא נערכת על סמך תיאור מאוד קצר בפורום ועליך להיוועץ עם איש מקצוע מוסמך בתחום בריאות הנפש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים