מגדר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/05/2009 | 14:50 | מאת: דנה

חשבתי שמגדר, בניגוד למין, זה משהו שהחברה והסביבה הקרובה מעצבת ומגדירה. לדעתי, אם החברה שלנו הייתה יותר פתוחה ופחות שמרנית בכל הנוגע לתפיסת האשה\גבר והתכונות שלכאורה מגדירות כל אחד מהם , כל אחד היה יכול לחיות בגופו שלו בלי להרגיש צורך בשינוי מין (שזה כנראה רק בשביל להרגיש מקובל בחברה שלנו) אז במקום לתת אשליה של פתיחות וקבלה ולהמליץ על התהליך הקשה הזה, אפשר לעזור לבנאדם להרגיש בנוח עם מי שהוא.

02/05/2009 | 15:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דנה, שינוי מין? היכן זה הומלץ בפורום הזה? הפורום מיועד להומוסקסואלים, לסביות, ביסקסואלים ומתלבטים - כלומר, עוסק בנטייה מינית ולא בתפקידי מגדר. המגמה הכללית במחקר אכן מצביעה על כך שהומוסקסואלים מאמצים לעצמם תפקידי מגדר נשיים מגיל צעיר יותר מהטרוסקסואלים, אך גם על כך יש מחלוקת. מכל מקום, בפורום זה אנו עוסקים בנטייה מינית, קרי, במשיכה המינית והרגשית לבני אותו מין. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים