בעל דו מיני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/09/2008 | 23:15 | מאת: האישה שלו

דר' רובינשטיין שלום, אני בת 25 ונשואה זה שנה וחצי לגבר בין 30 לאחר הכרות של חמש שנים. יש לנו קשר בינאישי טוב ואהבה פורחת כך גם יחסי המין. לאחרונה הרגשתי שבעלי מתרחק ממני ומבלה שעות ארוכות מול המחשב, עד השעות הקטנות של הלילה טענותיו היו כי הכל בסדר ואין מקום לדאגה ושאין אחרת בחייו מלבדי, אך מכיוון שהרגשתי כי משהו אינו כשורה חקרתי את הנושא והגעתי למייל תמוהה שבעלי משתמש בו ליצירת קשר עם גברים ונשים לקיום יחסי מין אוראליים נטו. נדהמתי ממה שראיתי והרגשתי כי העולם כולו מתמוטט מעלי, לא רק מהעובדה עצמה אלא מהבוטות בה כתב והתבטא במיילים ששלח וקיבל. התעמתי איתו והוא מצידו לא הכחיש את הקשר עם גברים אך טען כי לא היה במגע עם נשים ואני מאמינה לו. עוד טען כי לא ידע איך לספר לי על נטיותיו מפחד לאבד אותי. בהתחלה הייתי נחושה לסיים את הנישואין שלנו מהסיבה הפשוטה שאני לא יכולה לשאת את הנטיות שלו לגברים ואת המעשים שלו מאחורי גבי. אך אחרי שיחה ארוכה שניהלנו הוא גלגל לי את סודותיו הכמוסים וגילה לי שהוא נאנס בגיל 8. בגיל מאוחר יותר חבר שלו יזם איתו מין אוראלי ומפה הכל התחיל. בעלי הגיע למסקנה כי החיים הזוגיים חשובים לו יותר מהנטיות המיניות שלו לגברים ושהוא ינסה להתרחק מהמחשב ומהעולם הוירטואלי המהווה פיתוי רב והינה הדרך היחידה שהוא יצר בה קשר עם גברים. שינינו אורח חיים שלנו ואנחנו מבלים כמה שיותר יחד וכמה שפחות מול מחשב ולבד. השאלה שלי היא האם עברו של בעלי גרם לו לפתח את הנטיות אליהם הגיע? המלצתי לו שנלך לטיפול פסיכולוגי על מנת לטפל בפצעיו מהעבר וגם כדי שנעבור את המשבר בדרך הכי נכונה. לאיזה טיפול מומלץ שנפנה? האם מדעית אדם דו מיני יכול להתעלם מנטיותיו לבני מינו? תודה מראש ושנה טובה האישה שלו

13/10/2008 | 00:30 | מאת: נסיון אישי

פני לעמותה "נפגעי התעללות מינית גברים" .

16/10/2008 | 10:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לאישה שאיתו, את נמצאת, ללא ספק, במצב קשה. הייתי מפריד בין שני נושאים: (א) משיכתו המינית של בעלך לגברים. (ב) יחסי האמון במערכת הזוגית שלכם. לגבי הנושא הראשון - אי אפשר לחסל את המשיכה המינית לבני אותו מין, אך אם קיימת משיכה לבני שני המינים, ניתן למצוא איזה שהוא הסדר שעימו שניכם תוכלו לחיות בשלום. ההסבר שבעלך מציע (ויכול להיות שהוא מאמין בו) על אונס בגיל 8 אינו יכול להיות הגורם להומוסקסואליות שמתפתחת בגיל צעיר הרבה יותר. יכול להיות שהיה אונס והוא גרם לצלקות נפשיות, אך אין לזה קשר למשיכה לגברים אחרים. לגבי המערכת הזוגית - כאן כן הייתי ממליץ על טיפול זוגי אצל מטפל גיי/בי-פרנדלי כדי לנסות לשקם את האמון שנפגע. שוב, אדגיש שאין טיפול שיעקור מבעלך את המשיכה לבני מינו, אך אפשר לבדוק האם את מוכנה לחיות עם מימוש חלק מהמשיכה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friednly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים