אני חסר אונים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2008 | 00:41 | מאת: אני

יש לי את המשיכה למין שלי . אני בארון , ובמשבר, לא יודע איך לצאת ,לא מוכן לחשוב אפילו לספר למישהו בסביבה שלי ,רק איך אני יוצא מהמקום בו אני נמצא כמה שיותר רחוק בלי שאף אחד קרוב ישאל איפה אני ,אני חייב תמיכה מיידית ואם לא פשוט תטרף עלי דעתי ,אני ממש חסר אונים ,אני לא יודע אבל בזמן האחרון אני מפתח חרדה חברתית גבוהה אין לי חברים אני בורח ממקומות מלאי אדם וכך אני נהיה יותר ויותר בודד ,ומדוכא .

08/09/2008 | 09:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, נשמע שנושא הארון מהווה רק טריגר להתפרצות הפרעות נפשיות אחרות כגון חרדה חברתית ואגורפוביה. המלצתי, על כן, היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי שיעזור לך לצאת מהארון בשלבים, ומהקונכייה באופן כללי, ויפה שעה אחת קודם. לפי תיאוריך, אם לא תפנה לטיפול מייד, התהליכים שאתה מציין יתפסו תאוצה ויהיה הרבה יותר קשה לטפל בהם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים