ניטרול האשליה של היצר המיני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/06/2008 | 01:41 | מאת: פלוני אלמוני

בסייעאת דשמיא לכבוד ד"ר גידי רובינשטיין הנדון: ניטרול האשליה שלום אני אדם דתי שמאוד מעונין בחברה מעורבת ומשותפת הסיבה לכך היא לא מינית אלא רוחנית , ונסביר כלומר כיף לחיות בחברה משולבת שיש בה ילדים נשים זקנים וכו' ישנם אירועים כגון חתונות שעושים שם הפרדה בין גברים ונשים הסיבה היא פשוטה מבחינה הילכתית ישנו איסור להנות הנאת מינית של ראיית נשים (כמובן אלא אם כן מדובר באישה לבעלה אז מותר) וההפרדה נועדה לבל חלילה יכשלו בכך בהנאות ראיה אסורות גם לא בשוגג ברור למשל שראיית אישה בלבוש חשוף גורם להנאה מינית במוח (לאנשים נורמלים) אבל זאת בודאי אשליה (הזיה ) המוח הוא זה שעוטף את התמונה של אותה אישה חשופה במעטפת כאילו היה מוקרן מכיוון דמות האישה החשופה בוהק של נועם של תענוג ההוכחה שזאת רק אשליה והזיה שמתחוללת רק במוח היא פשוטה כי אם למשל יתגלה כי הייתה טעות בהבחנה כגון שמזהים מקרוב כי לדמות יש זיפי זקן והבחנה המחודשת מבינים שמדובר בגבר ולא באישה הרי מידית אותה עטיפה שהמוח עטף את הדמות כאילו היה מוקרן ממנה בוהק של עונג תפסק מידית וכל שנראה זה רק בשר חשוף של גבר אמרתי לך את כל זה כי מאחר ואני מעונין בחברה משולבת של גברים ונשים ובמיוחד שבארועים כולם יוכלו לפגוש את כולם הפיתרון לכל זה לחברה הדתית היא באם ימצא פטנט פשוט לדוגמא כמו ברפלקסולגיה נאמר נקודה בגוף שאם לוחצים עליה אז אותה אשליה כשרואים אישה חשופה תהיה מנוטרלת מסופר גם בגמרא(בתלמוד ) כי היו צדיקים גדולים שהייתה להם האפשרות לשלוט במוחם כך שגם אם בטעות ראו אישה היה נראה להם כמו שרואים שולחן כיסא ללא אותה אשליה בסייעתא דשמיא השאלה המופנת אילך האם לדעתך יהיה אפשר לפתח או שיש קיים כיום איזה טיריק ידוע לניטרול אותה האשליה שכן כך נוכל גם במסגרות הדתיות לנהל חיים שיתופיים ללא חשש אודה לך אם תוכל בסייעתא דשמיא לסייע אגב אם תהיה באפשרותך לסייע תראה בזה מצווה גדולה ובשורה גדולה לציבור היהודי בתודה פלוני

20/06/2008 | 10:14 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום פלוני אלמוני, ראשית, סליחה על העיכוב בתשובה. שנית, אינני מכיר פטנט המנטרל את היצר המיני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים