שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2008 | 22:41 | מאת: שאלה

אני גבר סטרייט וגר עם שותף שהוא לא הומו וכל פעם כשהוא יוצא מהמקלחת ורואה אותי הוא מסתיר את הבטן אז סתם רציתי לדעת אם זה מצביע על נטייה להימשך לגברים?

10/03/2008 | 22:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, במקומות הבילוי המיניים הנועזים ביותר של הומואים, רבים מכסים את מבושיהם כמקובל בין גברים ונשים (למשל, במלתחות של סאונות). ייתכן שהסתרת הבטן נכנסת לקטגוריה הזו בבחינת בושה מפני גבר שהוא אובייקט מיני פוטנציאלי. כמובן שכדי לקבוע דברים נחרצים יותר צריך להכיר את הבחור שיכול להיות סטרייט ביישן, ללא משיכה לבני מינו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים