גידי מה אתה חושב אני אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/10/2020 | 03:42 | מאת: שלומי

שלום גידי אני כבר הרבה שנים כל יום ביומו בלי הפסקה חושב על האם אני נמשך לגברים מדמיין סיטואציות בכל רגע נתון ומנסה לראות אם אני מתעורר מינית אני נמשך לנשים מאוד ברמה של תשוקה לנשים אבל תמיד יש לי תמחשוב האלה בראש בשנה האחרונה יוצא לי הרבה לדמיין גברים ולפעמים יש התעוררות מינית וגם במציאות לא משנה ליד איזה גבר אני נמצא שמן רזה מכוער יפה אני מדמיין ויכול להתעורר מינית יש לציין שאפילו לאחי התאום ולאבא שלי וזה מגעיל אותי ברמות ואז כשאני רואה גברים עירומים ובאמת רואה את האיבר שלהם אני לא נמשך בכלל אפילו לא קצת ואין התעוררות מינית בכלל אני מנסה להבין אתה יכול לתת לי כיוון?

שלום שלומי, לצערי, לא ציינת את הגיל, כנדרש בהודעה שבראש הפורום, נתון רלוונטי מאד לשאלתך. הואיל ואתה נמשך לנשים, קיימות שתי אפשרויות, אשר ניתן להכריע ביניהן רק בייעוץ פנים אל פנים: (א) הפרעה טורדנית-כפייתית הומוסקסואלית (H-OCD), אשר בה גבר הטרוסקסואל שנמשך אך ורק לנשים סובל מאובססיות (מחשבות טורדניות) שמא הוא הומו בהווה או יהפוך להיות הומו בעתיד: https://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 (ב) ביסקסואליות - משיכה בעוצמות שונות לנשים ולגברים: https://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 נראה שהאפשרות הראשונה מתאימה יותר למצבך אך כאמור האבחון צריך להיערך רק בריאיון עם איש מקצוע והאבחנה תכתיב את דרך הטיפול בתופעה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין Shrink-Friendly.co.il

10/10/2020 | 17:28 | מאת: שלומי

גידי שוב אני אני בן 19 בזוגיות 3 שנים עם אישה שחכתי לציין.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים