חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/03/2007 | 18:01 | מאת: עננה

אירועים טראומתיים ביותר בעברי יצרו אצלי חרדת נטישה שבאה לידי ביטוי אך ורק ביחסים זוגיים. כל ארוע שמתפרש כדחייה או ניכור גורם לי להתפרצות כעוסה - אמנם ללא חלילה אלימות מילולית או מכות מתחת לחגורה אבל בהחלט סערת רגשות שמחריפה אילו בן הזוג מגיב בריחוק או הליכה לחדר אחר וכו'.. ניסיתי שנים ארוכות פסיכותרפיה - רמת המודעות שלי גבוהה מאוד אך ללא יכולת לשלוט בחרדה בעת הארוע . עלי לציין שלו בן הזוג מגיב נקודתית באמפתיה - החרדה נעלמת ונמנע המשך הסאגה אך ברוב המקרים לא כך קרה ועל כן גם הרגשתי רע וגם בן הזוג לא סלח לי על הדברת הבלתי פוסקת.. ביום יום אני מתפקדת מעולה עםהצלחה בכל התחומים אך בשורה תחתונה סובלת כי נותרתי לבד . -בן הזוג טעם שלמרות האהבה לא מוכן לחיות כשהוא מפחד שאאבד שליטה... אני מיואשת ביותר . מה עלי לעשות ?

25/03/2007 | 07:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עננה, פורום זה מיועד להומוסקסואלים וביסקסואלים. הואיל ופנייתך מתייחסת לקשיים המופיעים בינו לבינה, הציבי אותה בפורום פסיכותרפיה השכן ואענה לך ברצון. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים