פקקת ורידים שטחית וטיסה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/05/2006 | 08:38 | מאת: דווידה

שלום, אני עומדת לטוס לטורקיה. לפני כחצי שנה היתה לי פקקת ורידים שטחית ברגל. התופעה חלפה. אינני סובלת ממנה. לא כואב. אינני לוקחת תרופות. קרישיות הדם ( INR) היא 0.92. אין לי מחלות אחרות. האם מומלץ לקחת אספירין לפני הטיסה? כמה שעות לפני הטיסה? איזה מינון: 80 או 325 ? האם יש נזק כלשהוא במינון גבוה? מה בעצם עושה האספירין? תודה, דווידה

מומלץ לקחת אספירין. קחי 80. . האספירין מונע הקרשת טסיות ע''י מניעת צימודן. אם את רוצה פתרון לבעיה לחלוטין, ניתן לטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם