פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/11/2013 | 15:17 | מאת: אנדרס

לפני שבוע התחילו לי כאבי תופת בחלק האחורי של השוק ברגל ימין לחלק האחרי של הברך ובירך בצד ימין חמטה קרוב למפרק בברך הכאבים מורים לחתץ וכאב חד מתגבר ולוחץ שאני מכופף רגל ללבוש מכנסים! חשבתי שזה יעבור זה רק התגבר וגם בלילה כאב ! אני סובל מכאב מפריצת דיסק גב תחתון אבל זה בהחלט משהו שונה במקרה קראתי שזה יכול להיות קשור לוריד עורק וגם מסוכן! לרופא איןתורים לאן לפנות? אמרו לי לקחת נקסין נגד קרישה באותו זמן יעזור לכאבי שרירים.1מה הכוון האבחוני וכמה זה דחוף? תודה

שלום לחץ על עצב שיוצא מעמוד השידרה בהחלט מסוגל לגרום לכאבים קשים מהסוג שתיארת לכן אני ממליץ לפנות לאורטופד. עלולות כמובן להיות סיבות אחרות לכאב, לכן ממליץ שתפנה גם לבדיקת הרופא המטפל

מנהל פורום ורידים וכלי דם