כאבים ברגליים ותחושת פיצוצים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/08/2013 | 23:14 | מאת: ויוי

שלום ד"ר גלילי.. בת 46 סובלת מאוד לאחרונה מכאבי רגליים ותחושת פיצוצים עקצוצים סביב הקרסוליים, כאבי הרגליים מתעצמים לפני מחזור ובמהלכו משהו שחדש לי לחלוטין, עד כדי כך שלא יכולה לעמוד, כאילו שרירים תפוסים ומושכים למטה , לא סובלת מוורידים בולטים למעט כמה פיצוצי נימים קטנים, הריון 1 לפני שנתיים גם עבר בשלום ללא וורידים ,אך כמה חודשים לאחר הלידה התחלתי להרגיש את הכאבים והפיצוצים האלה ופתאום גם יצאו לי כל מיני גושי שומן הנראים מתחת לעור באיזור הבטן והאמות בידים לא יודעת אם יש קשר אך אשמח לתובנות האם יש מקום לדאגה ואילו בדיקות עלי לבצע.. לציין שאין לי עודף משקל ... מאז ומתמיד סובלת מקור קיצוני ידיים ורגליים קרות בדרך כלל, בעבר עשו לי בדיקות לתסמונת רינו - תקין תודה ושבוע טוב

שלום כאבים כפי שאת מתארת יכולים לנבוע ממספר סיבות. אחת הנפוצות היא ממקור עמוד שדרה תחתון - לחץ על שורשי עצב עם כאב קורן. אולם מכיון שלאחרונה הופיעו גם גושי שומן תת עוריים, ממליץ שתפני ראשית לבדיקת רופא משפחה שיחליט כיצד להמשיך את הבירור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם