ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/06/2013 | 17:34 | מאת: מעיין

שלום רב, אני בת 29 יש לי תקופות של כאב רגליים שמתבטא במן לחץ כזה בתוך הרגל באיזור מסויים ברגל. כל פעם זה מופיע באיזורים אחרים ברגל. לאחר מכן באיזור שבו היה לי את הלחץ מופיעים ורידים כחולים שלא הופיעו קודם. אני לא בהיריון. וזה כבר כמה שנים ככה. כשזה קורה אני משתדלת לעשות הליכה להרים את הרגליים אך התחושה של הלחץ בתוך הרגל לא עוברת ואני צריכה לחכות שזה יעבור מעצמו. זה נורא מטריד אותי מכיוון שאני סובלת מזה הרבה זמן וזה בא והולך. בדקתי עם נוירולוג אך הוא שלל בעיה נוירולוגית. רציתי לדעת האם התופעה מוכרת לך ומה ניתן לעשות בנידון?ממה זה נובע? בנוסף לעיתים יש לי תחושת כבדות בחלק הרגל התחתון כאילו יש לי איזה משקולת. אני משתדלת לעשות ספורט אבל זה לא עובר. חשוב לציין שאני כבר סובלת מורידים מאוד בולטים בכף הרגל

שלום ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת וורידים. אם יש אכן אי ספיקה, תודיעי לי כי ניתן לטפל ביעילות

מנהל פורום ורידים וכלי דם