דלקת/זיהום בוריד בעקבות עירוי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/03/2013 | 23:07 | מאת: שלי

שלום רב,לפני כ-10 ימים עברתי ניתוח הגדלצ חזה באשפוז יום. עם בןאי הביתה הבחנתי בכך שאמת ידי התנפחה והאדימה. טיפלתי באמצעות קומפרסים ושכחתי מכך,כי הייתי עסוקה בהחלמה מן הניתוח. מדי פעם ראיתי שנןתרה אדמומיות קלה ביד וגם נטלתי צפורל במשך חמישה ימיםהשאולי סייעה. אך עד היום היד כואבת לי ,כמו כן יש וריד נפוח ששינה צבעו לירוק. מה הטיפול המומלץ? עוד אנטיביוטיקה?יספג לבד?מסוכן? תודה!!

שלום לך ניתן לטפל באמצעות קומפרסים של מגנזיום . ניתן גם באמצעות משחת וולטרן פעמיים ביום. לרוב יש שיפור הדרגתי בשבועות הבאים גם בלי הטיפולים הנ''ל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם