מידת ההתאמה לניתוח הורדה במשקל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/02/2013 | 16:06 | מאת: AVI

בן 67, BMI מעל 45 , מעשן כבד,עבר ניתוח הסרת כליה לפני כ-30 שנה, לחץ דם גבוה,מחלת לב(לא משהו רציני),קרישיות יתר(מטופל בקומדין),משתמש בכלי לשיפור הנשימה במהלך השינה,עבר ניתוח כלי דם בירכיים,פרוסטטה מוגדלת,אימפוטנציה. מאוד מעוניין בניתוח להורדת משקל, או טבעת או שרוול קיבה האם מחלות הרקע שלו מונעות ממני לעשות את הניתוח? האם במקרה שלו יש סכנות בהרדמה,אודה מאוד על התשובה

שלום ממליץ שתגיע לייעוץ לכירורג כללי העוסק בניתוחי השמנת יתר ואליו תפנה את השאלות בהצלחה

מנהל פורום ורידים וכלי דם