ורידים בולטים שהופיעו מעל לחזה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/09/2012 | 01:34 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 37. שמתי לב הערב שהופיעו ורידים בולטים אצלי מעלה לחזה, ממש מפה שלמה של ורידים כחולים. בימים אלה אני עוברת בדיקות נוירולוגיות עקב תופעות נימול בגפיים. בדיקות CT ראש, צילומי עמוד שדרה ובדיקת EMG יצאו תקינות. האם הופעת הורידים היא סימפטום של משהו? האם יש לבצע בדיקה אצל מומחה כלי דם כדי לבדוק את הנושא, או האם תופעה זו שכיחה ותקינה?

שלום לרוב אין משמעות מדאיגה למצב שאת מתארת. בכל אופן, תוכלי להיבדק אצל כירורג שגם ייבדוק האם אין קרישי דם, מחלת מונדור שגם אינה מדאיגה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם